Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι τελειώνει τον Αύγουστο; Μπορεί η επιστροφή στην πόλη να φαίνεται δύσκολη στην αρχή και να μην αρέσει σε κανέναν, αλλά μην απελπίζεστε. Μπορείτε ακόμη να δώσετε μια καλοκαιρινή νότα στο φθινόπωρο σας και να παρατείνετε λίγο παραπάνω τις διακοπές σας. Με τους 3 προορισμούς που έχουμε συγκεντρώσει, κάντε πιο ενδιαφέροντα τα Σαββατοκύριακα σας, χωρίς να φύγετε μακριά από την Αθήνα.

   
Ορεινή Αρκαδία

Ορεινή Αρκαδία

Αν σας αρέσει το βουνό και οι βόλτες στη φύση, η Ορεινή Αρκαδία με τα μικρά χωριά της είναι το κατάλληλο μέρος γι’ αυτή την εποχή του χρόνου.

Τα πετρόκτιστα παλιά αρχοντικά, τα γραφικά σοκάκια και το εντυπωσιακό φυσικό τοπίο στις παρυφές των βουνών θα σας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή.

Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε λίγη περιπέτεια στην εξόρμησή σας και να επισκεφθείτε τον ποταμό Λούσιο. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε rafting με την παρέα σας και να απολαύσετε τη μοναδική φύση.

Ορεινή Αρκαδία
Νησιά Αργοσαρωνικού

Νησιά Αργοσαρωνικού

Για εσάς που αγαπάτε τη θάλασσα και δεν μπορείτε να την αποχωριστείτε, τα νησιά του Αργοσαρωνικού είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις φθινοπωρινές σας αποδράσεις.

Η Ύδρα και οι Σπέτσες φημίζονται για τη γραφική χώρα, τα καταγάλανα νερά και την πλούσια ιστορία τους.

Επίσης, η χρήση αυτοκινήτων απαγορεύεται σ’ αυτά τα αρχοντικά νησιά, οπότε θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποφύγετε τη φασαρία της πόλης και να απολαύσετε επιπλέον στιγμές ηρεμίας.

Νησιά Αργοσαρωνικού
Εύβοια

Εύβοια

Το κατάλληλο μέρος για να συνδυάσετε και βουνό και θάλασσα είναι η Εύβοια, που διαθέτει παράλληλα μαγευτικές παραλίες και υπέροχα ορεινά μέρη.

Κατασκηνώστε στο βουνό, κολυμπήστε στις εντυπωσιακές παραλίες της ή κάντε πεζοπορία και ορειβασία για να ανακαλύψτε τα μοναδικά της τοπία.

Μια επίσκεψη στην Εύβοια θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να ξεχάσετε την καθημερινότητά σας στην πόλη.

Εύβοια