Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η αγορά μιας καινούργιας smart TV έχει καταλήξει να είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία. Η πληθώρα επιλογών μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση και αμφιβολίες σχετικά με το ποια είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς. Εάν δεν είστε σίγουροι για το ποια smart TV πρέπει να αγοράσετε, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω οδηγό αγοράς.
   
Για ταινίες στο σπίτι

Για ταινίες στο σπίτι

Λατρεύετε να βλέπετε ταινίες και σειρές στο σπίτι; Τότε αναζητήστε τις πιο σύγχρονες συσκευές σε εικόνα και ήχο. Είναι σημαντικό η τηλεόρασή σας να αποδίδει ρεαλιστικές εικόνες με τρισδιάστατο ήχο, και να σας προσφέρει μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία.

Εάν επιλέξετε τηλεόραση με πολλά pixel, θα απολαύσετε μεγαλύτερη ευκρίνεια στις μαύρες εικόνες, ενώ παράλληλα οι φωτεινές θα είναι πιο εντυπωσιακές. Επιπλέον οι τηλεοράσεις σύγχρονης τεχνολογίας αποκαλύπτουν περισσότερο βάθος, υφή, χρώμα και λεπτομέρεια στις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες.

Δώστε επίσης σημασία στον ήχο. Μια τηλεόραση με πολύ καλό ήχο μπορεί να κάνει την εμπειρία σας πολύ πλούσια, και να την πάει σε άλλο επίπεδο.

Για ταινίες στο σπίτι
Για gaming

Για gaming

Οι νέες gaming κονσόλες που κυκλοφορούν είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσουν την ανάγκη να επενδύσετε σε μια νέα 4K τηλεόραση, κατάλληλη για παιχνίδια.

Εάν θέλετε smart TV για gaming, η τηλεόρασή σας πρέπει να έχει αρκετές ίντσες, με πολλά χρώματα, θύρες HDMI και ρυθμό ανανέωσης περίπου στα 120 Hz για υψηλότερους ρυθμούς καρέ. Ακόμα, η τηλεόραση που θα επιλέξετε οφείλει να προσφέρει ομαλή και ευκρινή κίνηση.

Είναι σημαντικό η νέα σας τηλεόραση να τηρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις, για να είστε σε θέση να απολαύσετε μια κορυφαία εμπειρία με καθηλωτική εικόνα και ήχο, ενώ θα έχετε την αίσθηση ότι βρίσκεστε στην καρδιά της δράσης.

Για gaming
Για το laptop σας

Για το laptop σας

Μια smart TV μπορεί να σας διευκολύνει και μέσα από τη δυνατότητα “mirroring”. Έτσι μπορείτε να παρακολουθείτε περιεχόμενο στην οθόνη της τηλεόρασης που έχει συνδεθεί με το smartphone, το tablet ή το laptop σας.

Σε αυτή την περίπτωση μια οθόνη 27 ιντσών είναι η ιδανική επιλογή, καθώς έχει υψηλότερη ανάλυση από τηλεοράσεις ίδιου ή λίγο μεγαλύτερου μεγέθους, ενώ είναι πολύ πιο εύκολο να την τοποθετήσετε στον χώρο σας.

Είναι σημαντικό, βέβαια, πριν αντικαταστήσετε την οθόνη του υπολογιστή με την τηλεόραση, να ελέγξετε αν οι θύρες που διαθέτει η τηλεόραση αρκούν για να γίνει η σύνδεση των 2 συσκευών. Ελέγξτε επίσης αν η κάρτα γραφικών σας μπορεί να υποστηρίξει την ανάλυση της τηλεόρασης.

Για το laptop σας

Θέλετε να χρησιμοποιήσετε την τηλεόρασή σας ως home cinema, για gaming ή ως 2η οθόνη για τη δουλειά σας; Για όποιον λόγο και αν τη θέλετε, επισκεφτείτε τα καταστήματα Πλαίσιο και επωφεληθείτε με 20% €πιστροφή σε όλες τις τηλεοράσεις αξίας από 499€ και πάνω. Η προσφορά ισχύει για αγορές με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα έως και 20.05.2023.