Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Μιας που ο μήνας είναι γεμάτος ψώνια… ώρα να μάθεις για όλα τα τελευταία gadgets που αξίζει να βάλεις στο καλάθι σου!  Ήρθε η ώρα να προσφέρεις στον εαυτό σου και σε αυτούς που αγαπάς, τα εξυπνότερα τεχνολογικά gadgets που θα αναβαθμίσουν την κάθε μέρα σου.

Smartwatch

Η τεχνολογία έχει πια κυρίαρχο ρόλο στο να μας κρατά ενήμερους για όλα όσα συμβαίνουν εντός κι εκτός διαδικτυακής ζωής. Δεν αρκεί, λοιπόν, ένα smartphone. Γιατί να μην ...φορέσεις την τεχνολογία με ένα διαφορετικό smartwatch; Επίλεξε αυτό που σε ταιριάζει με βάση το στυλ και τις ανάγκες σου και κάντο δικό σου.

Τεχνολογικά gadgets: όσα πρέπει να ξέρεις 1

Fitness Band

Θέλεις τα βήματα που διανύεις καθημερινά να αποκτήσουν αξία και στην άσκησή σου; Πλέον, μπορείς, με ένα fitness band για το χέρι σου. Ανάλογα με αυτό που θα επιλέξεις και με τις δυνατότητές του, μπορείς να το συνδέσεις με το κινητό σου τηλέφωνο για να μην χάνεις βήμα. Τι σου δείχνει όμως ένα τέτοιο βραχιόλι; Εμφανίζει τα βήματα που έχεις κάνει, αλλά και την απόσταση που έχεις διανύσει, καθώς και τις θερμίδες που έχεις κάψει. Αν είσαι φαν της κολύμβησης, τότε προτίμησε το αδιάβροχο!

Τεχνολογικά gadgets: όσα πρέπει να ξέρεις 2

Tablet

Με μεγαλύτερη οθόνη από τα και με περισσότερη ευελιξία στο θέμα της μετακίνησης από τα , το είναι ιδανική συντροφιά στις ατελείωτες ώρες που περνάς στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα ταξίδια σου. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει σήμερα και κάνε ευχάριστες τις διαδρομές στο μετρό!

Τεχνολογικά gadgets: όσα πρέπει να ξέρεις 3

Ασύρματα ακουστικά

Αν ανήκεις στην κατηγορία όσων περνούν πολλές ώρες στο κινητό τηλέφωνο, είτε μιλώντας για δουλειά, είτε ακούγοντας μουσική, τότε αυτή η λύση είναι ιδανική για εσένα. Ξέχνα τα καλώδια που μπλέκονται και σκαλώνουν σε μπουφάν. Πλέον, μπορείς να έχεις ασύρματα ακουστικά για κάθε στιγμή της ημέρας σου: από τη δουλειά μέχρι το τρέξιμο και την αγαπημένη σου σειρά, λίγο πριν κοιμηθείς.

Τεχνολογικά gadgets: όσα πρέπει να ξέρεις 4

Smart TV

Η τηλεόραση του σπιτιού σου ποτέ δεν ήταν πιο έξυπνη, καθώς πλέον σχεδόν αντικαθιστά τον υπολογιστή σου. Σε μια ...έξυπνη τηλεόραση μπορείς να τα κάνεις όλα: να δεις ταινίες και σειρές, να ακούσεις μουσική, να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι. Και όλα αυτά σε διαφορετικές ίντσες. Κάνε την έρευνά σου και πάρε αυτή που ταιριάζει στο χώρο σου.

Τεχνολογικά gadgets: όσα πρέπει να ξέρεις 5