Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αν σκέφτεστε να βάλετε στη ζωή σας ένα ζωάκι, μη διστάσετε να το κάνετε πράξη. Τα οφέλη που μας προσφέρουν τα κατοικίδια είναι ανεκτίμητα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, έχουμε συγκεντρώσει μερικούς από τους λόγους που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους.

   
Μας κάνουν πιο υπεύθυνους

Μας κάνουν πιο υπεύθυνους

Η απόφαση να βάλετε ένα κατοικίδιο στη ζωή σας είναι αλήθεια ότι φέρνει πολλές ευθύνες και είναι λογικό να τη φοβάστε. Οι ανάγκες ενός ζώου είναι αρκετές.

Αν όμως το πάρετε απόφαση, μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Η συμβίωση μαζί του θα σας εξελίξει και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε έναν μοναδικό δεσμό.

Θα αναλάβετε τη γενικότερη φροντίδα του κι έτσι θα αναπτύξετε ένα αίσθημα ευθύνης, καθώς θα είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την τροφή, την υγεία και τη διάθεσή του.

Μας κάνουν πιο υπεύθυνους
Μας μαθαίνουν να προσφέρουμε φροντίδα

Μας μαθαίνουν να προσφέρουμε φροντίδα

Πέρα από την ευθύνη, ένα ζώο στο σπίτι σάς μαθαίνει πώς είναι να προσφέρετε απλόχερα και ανιδιοτελώς την αγάπη σας σε ένα άλλο πλάσμα.

Ειδικά αν υιοθετήσετε κάποιο ζώο, κάνετε μια σπουδαία πράξη, καθώς, εκτός από ένα ζεστό σπίτι, του προσφέρετε και μια δεύτερη ευκαιρία.

Αν είστε γονείς, ένα κατοικίδιο θα ωφελήσει πολύ τα παιδιά σας. Θα τα μάθει να μοιράζουν την αγάπη τους και να αναπτύξουν αισθήματα αλληλεγγύης και προσφοράς.

Μας μαθαίνουν να προσφέρουμε φροντίδα
Είναι πάντοτε δίπλα μας

Είναι πάντοτε δίπλα μας

Η συντροφιά που παρέχει ένα ζώο είναι ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη που μπορείτε να έχετε.

Το ζωάκι σας είναι πάντα εκεί και σας ανεβάζει τη διάθεση, ειδικά τις δύσκολες μέρες. Όσο απολαμβάνετε την παρέα του, μέσα από τα χάδια και τα παιχνίδια που κάνετε μαζί του, ξεχνάτε για λίγο τα προβλήματά σας.

Σε περίπτωση που βάλετε ένα ζώο στη ζωή σας, χαρίζετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να έχετε πάντα έναν φίλο δίπλα σας, μια συντροφιά που σας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Είναι πάντοτε δίπλα μας