Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνουμε τη διαφορά. Επιλέγουμε εναλλακτικούς τρόπους να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Σας προτείνουμε αγαπημένους κλασσικούς αλλά και σύγχρονους τρόπους για να έρθετε ακόμη πιο κοντά με τους αγαπημένους σας μηδενίζοντας τις αποστάσεις.

   
Τα Χριστούγεννα αλλιώς! - 1

Secret Santa με την παρέα

Το Secret Santa είναι ένας εναλλακτικός και διασκεδαστικός τρόπος για να ανταλλάξετε χριστουγεννιάτικα δώρα με την παρέα σας φέτος. Παράλληλα, διατηρείται το στοιχείο της αγωνίας και της έκπληξης, αφού κανείς δεν θα ξέρει από ποιον θα λάβει δώρο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε στην ειδική online εφαρμογή τα ονόματα και τα email των φίλων σας που θα συμμετέχουν. Η εφαρμογή θα οργανώσει αυτόματα ποιος θα είναι ο Secret Santa του καθενός από την παρέα. Θα ενημερωθείτε όλοι με email, ώστε να ξέρετε σε ποιον θα πάρετε δώρο.

Μπορείτε να παραγγείλετε online το δώρο και να το στείλετε ταχυδρομικά. Στη συνέχεια, κανονίστε μια διαδικτυακή συνάντηση, όταν λάβετε όλοι τα δώρα σας, για να τα ανοίξετε παρέα!

Τα Χριστούγεννα αλλιώς! - 1
Τα Χριστούγεννα αλλιώς! - 2

Μαγειρικά μπερδέματα

Είτε νιώθετε σιγουριά για τις μαγειρικές σας ικανότητες είτε όχι, φέτος δεν χρειάζεται να αγχωθείτε. Μπορείτε να κάνετε τη μαγειρική παιχνίδι.

Δημιουργήστε μια μαγειρική πρόκληση μεταξύ φίλων ή συγγενών, όπως ποιος θα φτιάξει τους καλύτερους κουραμπιέδες ή τα καλύτερα μελομακάρονα.

Βρείτε και προετοιμάστε την ίδια συνταγή και μοιραστείτε τα βίντεό σας ενώ μαγειρεύετε ή συνδεθείτε όλοι διαδικτυακά για να μαγειρέψετε παρέα.

Στο τέλος, μπορείτε να ανταλλάξετε φωτογραφίες με το τελικό αποτέλεσμα. Ακόμη κι αν δεν κερδίσετε, είναι σίγουρο ότι θα απολαύσετε τη διαδικασία.

Τα Χριστούγεννα αλλιώς! - 2
Τα Χριστούγεννα αλλιώς! - 3

Μουσικά ταξίδια

Μπορείτε να φτιάξετε μουσικές λίστες με αγαπημένα τραγούδια δικά σας και των αγαπημένων σας για να τα ακούτε παρέα ακόμα και όταν είστε μακριά.

Οι δυνατότητες είναι πολλές. Μπορείτε να φτιάξετε λίστα στο Spotify ή στο YouTube, ή και να φτιάξετε το κλασικό CD και να το στείλετε ταχυδρομικά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές λίστες ανά περίσταση ή ώρα της ημέρας. Τι κι αν είστε μακριά από τους αγαπημένους σας; Η μουσική θα σας φέρει κοντά για να απολαύσετε παρέα όμορφες μουσικές.

Τα Χριστούγεννα αλλιώς! - 3
Τα Χριστούγεννα αλλιώς! - 4

Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Οι χριστουγεννιάτικες κάρτες με ευχές είναι πλέον παράδοση. Φέτος είναι ένας ακόμη τρόπος για να επικοινωνήσουμε με τους δικούς μας ανθρώπους.

Μπορείτε να φτιάξετε ηλεκτρονικές κάρτες εύκολα από τον υπολογιστή σας και να τις στείλετε με email. Ωστόσο, εάν έχετε χρόνο, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να φτιάξετε χειροποίητες κάρτες και να τις ταχυδρομήσετε, όπως τον παλιό καλό καιρό.

Ιδιαίτερα τα παιδιά θα χαρούν πολύ να μπουν στη διαδικασία να δημιουργήσουν μια κάρτα για τους συγγενείς τους που δεν θα δουν φέτος. Οι παραλήπτες των καρτών θα χαρούν ακόμη περισσότερο με αυτή την ευχάριστη έκπληξη.

Τα Χριστούγεννα αλλιώς! - 4