Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το καλοκαίρι έφτασε και λογικά έχετε αρχίσει να οργανώνετε τις φετινές σας διακοπές. Ανάλογα με τον προορισμό που έχετε επιλέξει, θα χρειαστείτε και τα απαραίτητα προϊόντα για να τις απογειώσετε. Στα καταστήματα Germanos και Cosmote, θα βρείτε μεγάλες εκπτώσεις στα προϊόντα τεχνολογίας και επιπλέον 10% €πιστροφή στις αγορές σας με κάρτες Eurobank. Αποκτήστε τα summer gadget που ονειρεύεστε και ζήστε μοναδικές καλοκαιρινές εμπειρίες.

   
Για τη θάλασσα

Για τη θάλασσα

Εάν καλοκαίρι για εσάς σημαίνει βουτιές σε καταγάλανα νερά σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας, οι καλοκαιρινές σας δραστηριότητες μπορούν να γίνουν ακόμη πιο ξεχωριστές.

Μπορείτε να επενδύστε σε ένα smartwatch με μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, για υποβρύχιες βουτιές, ασκήσεις κάτω από το νερό και γυμναστική δίπλα στο κύμα. Ή ακόμη και σε μια αδιάβροχη go-pro κάμερα για υποβρύχιες φωτογραφίες.

Επίσης, απολαύστε τα αγαπημένα σας τραγούδια στην παραλία με ασύρματα ακουστικά, ενώ, για να προστατέψετε το κινητό σας από τυχόν βλάβες και φθορές, θα ήταν τέλεια ιδέα να επενδύσετε σε μια αδιάβροχη θήκη.

Για τη θάλασσα
Για το βουνό

Για το βουνό

Εάν είστε πιο εναλλακτικοί και έχετε επιλέξει την πλούσια φύση στα υπέροχα ορεινά τοπία της χώρας, έχουμε και τα κατάλληλα gadget για τις διακοπές σας.

Ένα drone θα αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για να απαθανατίσετε το εντυπωσιακό ορεινό τοπίο με μοναδικές πανοραμικές φωτογραφίες, ενώ για τις πιο αξέχαστες selfies με φίλους, αξίζει να επενδύσετε σε ένα selfie stick.

Εάν σας αρέσει η περιπέτεια και η εξερεύνηση ορεινών διαδρομών με το ποδήλατό σας, ένας σταθεροποιητής κινητού θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμος. Κι αν αποφασίσετε να κατασκηνώσετε στο βουνό, θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ένα power bank για να μην ξεμείνετε από μπαταρία.

Για το βουνό
Για κάθε άλλη περίπτωση

Για κάθε άλλη περίπτωση

Εάν έχετε επιλέξει κάποιον εξωτικό προορισμό για τις φετινές σας διακοπές, προτείνουμε να προμηθευτείτε μια θήκη πολλαπλών φορτιστών, για να φορτίζετε όλες τις ηλεκτρονικές σας συσκευές.

Ακόμη και σε περίπτωση που περάσετε τις διακοπές σας στο σπίτι σας, έχουμε και γι’ αυτό τη λύση. Επενδύστε σε ένα φορητό ηχείο για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ακόμη και στο μπαλκόνι ή σε ένα φορητό ring light, για να δώσετε περισσότερο φως στις φωτογραφίες σας.

Για κάθε άλλη περίπτωση