Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Οι περισσότεροι έχουμε ταυτίσει την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τη χαρά και την ανεμελιά. Τι γίνεται όμως όταν περάσουν οι γιορτές; Μήπως νιώθετε μια ανεξήγητη θλίψη; Αν η απάντηση είναι ναι, μάλλον έχετε post-Christmas blues, ένα υπαρκτό φαινόμενο που προκαλεί σε κάποιους ανθρώπους μελαγχολία μετά τις γιορτές. Σας προτείνουμε 3 τρόπους για να ξεπεράσετε αυτό το συναίσθημα και να ξεκινήσετε με θετική διάθεση το νέο έτος.

   
Αποδράστε στο βουνό

Αποδράστε στο βουνό

Η επαφή με τη φύση είναι η τέλεια επιλογή για να αποφορτιστείτε από την κίνηση και τον θόρυβο της πόλης. Μια εκδρομή στο βουνό θα σας προσφέρει την ηρεμία που μπορεί να έχετε ανάγκη μετά τη γιορτινή περίοδο που η πίεση είναι μεγαλύτερη.

Οργανώστε ένα αναζωογονητικό Σαββατοκύριακο και ανακαλύψτε κρυμμένες ομορφιές. Περπατήστε σε μονοπάτια, περιπλανηθείτε στα δάση, αφουγκραστείτε τους ήχους και βγάλτε φωτογραφίες στα πανέμορφα τοπία. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει τη γαλήνη που προσφέρει η φύση.

Μπορείτε ακόμη να περάσετε τη μέρα σας κάνοντας δραστηριότητες, όπως η ιππασία ή το σκι. Με τον τρόπο αυτό, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε ακόμη σε διακοπές και ότι η ξεκούραση συνεχίζεται!

Αποδράστε στο βουνό
Δείτε αγαπημένους φίλους

Δείτε αγαπημένους φίλους

Μια έξοδος με φίλους είναι ο ιδανικός τρόπος για να νιώσετε οικεία και όμορφα. Οι συναντήσεις με τους κοντινούς σας ανθρώπους θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε μαζί τους και να νιώσετε ξανά χαρούμενοι και ευδιάθετοι.

Επισκεφτείτε ένα ωραίο εστιατόριο ή μπαρ και συζητήστε όσα κάνατε τις γιορτές, αλλά και τους στόχους σας για τη νέα χρονιά. Μιλήστε τους για τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας για να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε.

Μπορείτε ακόμα να πάτε στο θέατρο ή τον κινηματογράφο. Διαλέξτε μαζί με τους φίλους σας μια ταινία ή μια παράσταση που σας αρέσει και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας για λίγη ψυχαγωγία. Μετά μπορείτε να ανταλλάξετε απόψεις για το έργο που παρακολουθήσατε.

Δείτε αγαπημένους φίλους
Ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα

Ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα

Μήπως φέτος είναι η χρονιά να ξεκινήσετε κάτι που σας αρέσει και όλα αυτά τα χρόνια το αναβάλλατε; Όταν γεμίζετε τον ελεύθερο χρόνο σας με πράγματα που αγαπάτε, αποκτάτε ενέργεια και ευεξία. Μια καινούργια δραστηριότητα μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα και δεξιότητες που δεν γνωρίζατε ότι είχατε.

Η ζωγραφική ή η κεραμική είναι χόμπι που μπορείτε να επιλέξετε αν έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες. Αν από την άλλη προτιμάτε μια δραστηριότητα που συνδυάζει σώμα και πνεύμα, μπορείτε να αρχίσετε κάποιο άθλημα ή μαθήματα χορού. Το νέο σας χόμπι δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο και απαιτητικό, αλλά κάτι που σας γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση.

Όποια δραστηριότητα και αν επιλέξετε, θα σας δώσει το κίνητρο να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, να παραμένετε ενεργοί και προσηλωμένοι σε θετικά συναισθήματα, και να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας βαραίνει.

Ξεκινήστε μια νέα δραστηριότητα

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν, αλλά δεν σημαίνει ότι πέρασε μαζί τους και η χαρά. Κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, να πετύχετε έναν στόχο σας ή να εξελιχθείτε σε κάτι που αγαπάτε. Ας είναι η νέα χρονιά η αρχή για ένα όμορφο ταξίδι, στο οποίο εσείς αποφασίζετε τον τελικό προορισμό!