Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Δώρο για το βαφτιστήρι ή τους αγαπημένους σας που γιορτάζουν; Το Πάσχα είναι προ των πυλών και εμείς δεν ξεχνάμε τις καλές, πασχαλινές συνήθειές μας. Ακολουθούν προτάσεις για δώρα που θα σας βγάλουν και φέτος ασπροπρόσωπους.
   

Για το βαφτιστήρι

Το Πάσχα τα δώρα στο βαφτιστήρι αποτελούν θεσμό. Το έθιμο λέει ότι οι νονοί παίρνουν λαμπάδα, σοκολατένιο αυγό και παπούτσια στο βαφτιστήρι τους.

Εσείς τι δώρα επιλέγετε συνήθως για το βαφτιστήρι σας; Τα ρούχα και τα παπούτσια θα είναι πάντα μια πολύ καλή επιλογή. Εάν θέλετε κάτι εναλλακτικό, μπορείτε, ανάλογα την ηλικία που έχει το βαφτιστήρι σας, να διαλέξετε ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι, ένα επιτραπέζιο ή ακόμη κι ένα ποδήλατο.

Όσο για τη λαμπάδα, το πιο πιθανό είναι να σας έχει ήδη κάνει την παραγγελία του για μια λαμπάδα-παιχνίδι. Σκεφτείτε, όμως, και το ενδεχόμενο φέτος να αγοράσετε μια χειροποίητη λαμπάδα από μια ΜΚΟ. Έτσι θα ενισχύσετε το έργο και την προσπάθεια των ανθρώπων της.

Για την ονομαστική γιορτή

Αναστάσιος, Αναστασία, Γιώργος και Γεωργία. Πιθανότατα όλοι έχουμε έστω ένα άτομο στον περίγυρο μας που γιορτάζει το Πάσχα. Φέτος, μάλιστα, που το Πάσχα είναι αρχές Μαΐου, προστίθεται και η γιορτή της Ειρήνης.

Και για τους ενήλικους αγαπημένους σας οι προτάσεις είναι αρκετές. Μπορείτε να προσφέρετε ένα ωραίο, ανοιξιάτικο ρούχο, τσάντα ή κόσμημα. Τώρα που ανοίγει ο καιρός και η άσκηση έξω είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και ευχάριστη, μια καλή πρόταση είναι και τα ανοιξιάτικα είδη άθλησης.

Άλλη επιλογή είναι τα καλλυντικά. Γιατί να μην χαρίσετε εσείς το πρώτο αντιηλιακό προσώπου στους αγαπημένους σας; Εάν δεν προτιμάτε προσωπικό δώρο, επιλέξτε κάτι χρηστικό για το σπίτι ή διακοσμητικό για το μπαλκόνι, που θα σηματοδοτήσει κι επίσημα την έναρξη για ευχάριστες βραδιές στη βεράντα.

Για το καλό

Εάν συνήθως χαρίζετε μικρά πασχαλινά δωράκια και διακοσμητικά σε φίλους και συγγενείς, προτείνουμε και πάλι να επιλέξετε δώρα από μια ΜΚΟ. Οι επιλογές είναι πολλές και μπορείτε να βρείτε ωραία και καλαίσθητα δώρα σε καλές τιμές. Εάν σας αρέσει και έχετε χρόνο να μαγειρεύετε, μπορείτε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας τα δικά σας σπιτικά κουλουράκια.

Όσοι είστε πιο τολμηροί και σας αρέσει η οργάνωση, μπορείτε από τώρα να ξεκινήσετε να σχεδιάζετε και να κλείσετε το πρώτο καλοκαιρινό ταξίδι σας με την παρέα ή τον/την σύντροφό σας. Μια έκπληξη που όχι μόνο θα ανεβάσει τη διάθεση, αλλά θα δώσει σ’ εσάς και τους αγαπημένους σας έναν ακόμη λόγο για να ανυπομονείτε για το καλοκαίρι.