Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Το Πάσχα έρχεται και φέρνει μαζί του πασχαλινά δώρα, ειδικά αν είσαι νονός ή νονά. Εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται να αγοράσεις, όχι μόνο για το βαφτιστήρι, αλλά για όλους όσους αγαπάς!
   
Πασχαλινά δώρα: τι να αγοράσεις 1

Ρούχα

Η λαμπάδα δεν πηγαίνει ποτέ μόνη της, αλλά συνδυάζεται με όμορφα δώρα! Φέτος, λοιπόν, δώσε στο βαφτιστήρι σου νέα, ανοιξιάτικα ρούχα. Ακόμη καλύτερα, αν το επιτρέπει η ηλικία του, μπορείτε να πάτε μαζί μια βόλτα στα μαγαζιά για όλα όσα θέλει να αγοράσει. Περάστε μαζί χρόνο προσφέροντάς του παράλληλα μια επιπλέον χαρά!
Πασχαλινά δώρα: τι να αγοράσεις 1
Πασχαλινά δώρα: τι να αγοράσεις 2

Γυαλιά ηλίου

Η άνοιξη ήρθε και σιγά σιγά φέρνει το καλοκαίρι. Τα γυαλιά ηλίου, λοιπόν, γίνονται απαραίτητο αξεσουάρ! Κάνε ένα δώρο σε αυτούς που αγαπάς ή στον εαυτό σου, με ένα νέο ζευγάρι ηλίου που θα σε προστατέψει και θα αλλάξει τη διάθεσή σου.
Πασχαλινά δώρα: τι να αγοράσεις 2
Πασχαλινά δώρα: τι να αγοράσεις 3

Ταξίδια

Μετά το Πάσχα, η διάθεση ανεβαίνει και χρειάζεσαι μια ακόμα απόδραση… Ειδικά όσο ο καιρός ανοίγει, τα νησιά φαντάζουν ο πιο ειδυλλιακός προορισμός. Κλείσε, λοιπόν, ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο, διάλεξε το πιο όμορφο και άνετο ξενοδοχείο, πάρε παρέα μια φίλη ή έναν φίλο και ετοιμάσου για ολιγοήμερες διακοπές και –γιατί όχι;– μερικές βουτιές στη θάλασσα!
Πασχαλινά δώρα: τι να αγοράσεις 3
Πασχαλινά δώρα: τι να αγοράσεις 4

Διακοσμητικά αξεσουάρ

Κάθε φορά που μια εποχή αλλάζει, επηρεάζεται και η διάθεσή μας και θέλουμε να τα αλλάξουμε όλα: από το σπίτι μέχρι την γκαρνταρόμπα μας. Ήρθε η ώρα φέτος να το κάνουμε και πραγματικότητα! Επίλεξε τι είναι αυτό που θες να αλλάξεις και με μια βόλτα στα μαγαζιά μπορείς να αποκτήσεις έναν καινούργιο πίνακα, ένα νέο σύνολο για το γραφείο ή το γυμναστήριο και ό,τι άλλο πραγματικά επιθυμείς!
Πασχαλινά δώρα: τι να αγοράσεις 4