Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Οργανωμένες παραλίες κοντά στην Αθήνα 1

Λίγο πριν την καλοκαιρινή άδεια, επιστρέφουμε στις αγαπημένες παραλίες της Αττικής, βραβευμένες με γαλάζια σημαία! Ετοιμαστείτε για παραθαλάσσιες απολαύσεις στις πιο όμορφες οργανωμένες παραλίες, μια ανάσα από την Αθήνα. 

Varkiza Resort

Σε μια έκταση 100 στρεμμάτων, σας περιμένουν δραστηριότητες για όλη την οικογένεια! Εκτός από κολύμπι και ώρες ηλιοθεραπείας, μπορείτε παίξετε beach volley, να εξασκηθείτε σε water sports, όπως το windsurf ή να προσφέρετε στον εαυτό σας μερικές στιγμές ατελείωτης χαλάρωσης. Μια all-day εμπειρία σας περιμένει!

Σχινιάς

Σχεδόν δίπλα στην πόλη, η παραλία του Σχινιά ενδείκνυται για όσους αναζητούν μια ομπρέλα και μια ξαπλώστρα, αλλά ακόμη και για τους πιο αθλητικούς με θαλάσσια σπορ! Φροντίστε το Σαββατοκύριακο να πάτε νωρίς για να μπορέστε να βρείτε το καλύτερο σημείο. 

Αστέρας Βουλιαγμένης

Γνωστός σε όλους και συνδεδεμένος με αναμνήσεις για τους περισσότερους που ζουν χρόνια στην Αθήνα, ο Αστέρας Βουλιαγμένης μας περιμένει ξανά για τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές, πριν την άδεια του Αυγούστου. Μάλιστα, το εκ νέου άνοιγμά του αναμένεται να τον προσθέσει στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς. Σπεύσατε! 

Μαύρο Λιθάρι

Στο Δήμο Σαρωνικού, το Μαύρο Λιθάρι αποτελεί μια όαση για όσους επιθυμούν μια ημερήσια απόδρασή ή ακόμη και μια σύντομη διανυκτέρευση εκτός Αθηνών! Οργανωμένη παραλία για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και με εστιατόρια για όλα τα γούστα, εδώ θα περάσετε αξέχαστα!  

Αυλάκι

Στην πλευρά προς το Πόρτο Ράφτη, η οργανωμένη παραλία με τα καθαρά νερά της και τις μεγάλες ομπρέλες, προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για μια ημερήσια απόδραση από το πολύβουο κέντρο της Αθήνας. 

Λαγονήσι

Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και όχι μόνο, μπορείτε να απολαύσετε ένα καταπληκτικό τοπίο με μοναδικές ανέσεις. Εδώ, ενήλικες και παιδιά θα πρέπει να πληρώσουν είσοδο για να βρεθούν σε ένα παραθαλάσσιο μπαρ. 

Βούλα

Ένας καλοκαιρινός χώρος για όλες τις ηλικίες και με όλες τις ανέσεις, υπάρχει και στην Α’ Πλαζ Βούλας! Απολαύστε το μπάνιο σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε έναν προορισμό αρκετά κοντά στο κέντρο της πόλης.