Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Παγοδρόμια της Αθήνας: Έτοιμοι για Χριστουγεννιάτικο πατινάζ;

Μαζί με τα χριστουγεννιάτικα πάρκα και τις αγορές, αυτόν τον μήνα επιστρέφει και μια συνήθεια που κερδίζει όλο και περισσότερους. Ετοιμαστείτε για μια ξεχωριστή βόλτα με όλη την οικογένεια στα καλύτερα παγοδρόμια της Αθήνας!

Χριστουγεννιάτικο Παγοδρόμιο - ΚΠΙΣΝ

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δημιούργησε έναν υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Κόσμο, καρδιά του οποίου αποτελεί το παγοδρόμιο επάνω στο Κανάλι, μπροστά από τη στολισμένη Αγορά. Η λειτουργία του ξεκινά τη Δευτέρα 4/12 και θα διαρκέσει μέχρι τις 31/1/2018. Λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Η είσοδος στο παγοδρόμιο είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική εγγραφή στο snfcc.org/events, και θα επιτρέπεται η παραμονή σε αυτό για 40 λεπτά. Για να ισχύει η προεγγραφή σας, θα πρέπει να είστε στο παγοδρόμιο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την ώρα που έχετε επιλέξει στην κράτηση. Μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα παγοπέδιλα, ή να φέρετε και τα δικά σας!

Παγοδρόμια της Αθήνας: Έτοιμοι για Χριστουγεννιάτικο πατινάζ 1

Ice n' Skate – Ελαιώνας

Σε μια τεράστια παγοπίστα με φυσικό πάγο 800 τ.μ., μόλις 3 λεπτά από το μετρό «Ελαιώνας» θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται οικογένεια και παρέες αυτές τις γιορτές: άνετη καφετέρια που "βλέπει" στην πίστα, εξειδικευμένο κατάστημα με είδη παγοδρομίας, roller skates, skateboard κ.λ.π. αποδυτήρια με ντουλαπάκια φύλαξης, χώρους για διοργάνωση πάρτυ-εκδηλώσεων και πρόσβαση για ΑΜΕΑ. Προσφέρονται ακόμη μαθήματα πατινάζ για όλους. Το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-22.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 12.15 έως τις 23.00.

Παγοδρόμια της Αθήνας: Έτοιμοι για Χριστουγεννιάτικο πατινάζ 2

IceArena – AthensHeart

Αισθητά μεγαλύτερο, βελτιωμένο και εξελιγμένο σε όλους τους τομείς, το παγοδρόμιο της ICE ARENA στο ATHENS HEART ανοίγει τις πύλες του για μία ακόμη χρονιά, με παγοπίστα που αγγίζει τις διαστάσεις ενός παγοδρομίου διεθνών προδιαγραφών, καθώς ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., ενώ είναι σε θέση να φιλοξενήσει γονείς και φίλους σε έναν άνετο και όμορφο περιβάλλοντα χώρο, που δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες. Εκεί μπορείτε να βρείτε εκπαιδευμένους και έμπειρους προπονητές έτοιμους να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τα πρώτα σας βήματα στον πάγο, είτε να ανέβετε επίπεδο σε αυτό το ιδιαίτερο άθλημα! Λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 15:00 – 23:00, Σάββατο- Κυριακή 11:00-23:00. Η είσοδος κοστίζει 10€ για όλους, με απεριόριστη διάρκεια παραμονής στην παγοπίστα για συνεχόμενη χρήση μία φορά την ημέρα, και στην τιμή περιλαμβάνονται φυσικά και τα παγοπέδιλα.

Παγοδρόμια της Αθήνας: Έτοιμοι για Χριστουγεννιάτικο πατινάζ 3

Ice Arena – Village Shopping and more

Στον προαύλιο χώρο του «VILLAGEshoppingandmore…», φιγουράρει το παγοδρόμιο με την παγοπίστα έκτασης 400 τ.μ., καλυπτόμενη πλήρως από την όμορφη και πρακτική τέντα για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Εκεί μπορείτε να νοικιάσετε τα παγοπέδιλα σας και να απολαύσετε πατινάζ συνοδευόμενοι πάντα από το εξειδικευμένο προσωπικό της IceArena.Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό σας από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπέδιλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα.Λειτουργεί καθημερινές από τις 16:00 έως τις 23:00 καιΣαββατοκύριακα: 11:00 – 24:00

Παγοδρόμια της Αθήνας: Έτοιμοι για Χριστουγεννιάτικο πατινάζ 4

Παγοδρόμιο - ChristmasFactory

Φέτος το Christmas Factory στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων προσφέρει περισσότερες δράσεις και happenings από ποτέ, για μικρούς και μεγάλους, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ! Μια από αυτές είναι και το παγοδρόμιο για όλη την οικογένεια! Η τιμή εισόδου είναι 5,50€/άτομο, 4,50€ για τους πολύτεκνους / άνεργους, από 23/12 μέχρι και 7/1. 5,50€ κοστίζει η είσοδος 2 ατόμων με 1 εισιτήριο για όλους, τις καθημερινές από 1/12 έως και 22/12. Παιδάκια έως 3 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο!

Παγοδρόμια της Αθήνας: Έτοιμοι για Χριστουγεννιάτικο πατινάζ 5