Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

To Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου ξεκινάει και η παρέα μαζεύεται ξανά.

Η αγαπημένη αθλητική συνήθεια των αντρών είναι εδώ, ξανά μετά από 4 χρόνια. Το τηλεκοντρόλ στο ένα χέρι και το τηλέφωνο για το στο άλλο, πάντα μαζί με την παρέα!

To World Cup 2018 ενώνει τις παρέες 1

Γιατί το 2018 είναι τόσο σημαντικό;

Είναι αλήθεια πως η καθημερινότητα και τα έντονα προγράμματα, πολλές φορές απομονώνουν τους φίλους, που κάνουν αρκετές ημέρες για να συναντηθούν! Έτσι, ένα τέτοιο προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, που αξίζει να μοιράζεσαι.

Φυσικά, καμία παρακολούθηση μετάδοσης δε θα ήταν ίδια, αν δε συνοδευόταν από ! Τι καλύτερο να παραγγέλνεις σούσι στους αγώνες της Ιαπωνίας, για παράδειγμα, ή πίτσα για την Ιταλία!

To World Cup 2018 ενώνει τις παρέες 2

Μπαλκόνι ή σαλόνι;

Θα φτάνει άραγε το καλώδιο μέχρι το μπαλκόνι; Θα χωρέσουν όλοι στη βεράντα; Μήπως έχει ζέστη στο σαλόνι;

Απορίες που όμως δεν έχουν καμία σημασία, καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου εκτός από αξέχαστα απογεύματα και βραδιές, προσφέρει και μοναδικές στιγμές που φέρνουν τις αντροπαρέες ξανά κοντά!

To World Cup 2018 ενώνει τις παρέες 3

Όπου, λοιπόν, κι αν δεις τον αγώνα, σίγουρα θα χρειαστείς φαγητό για να μη χάσεις ούτε λεπτό στην κουζίνα! Από πίτσα μέχρι σουβλάκια και , συνοδευμένα με αναψυκτικά ή μπύρες θα ανεβάσουν τη διάθεση της παρέας, καθώς θα θυμηθείτε όλοι μαζί τα πιο ανέμελα χρόνια, που τέτοιες βραδιές αποτελούσαν την καθημερινότητα και όχι την εξαίρεση, όπως τώρα!

Ακόμη κι αν μερικοί αγώνες χαθούν λόγω της διαφοράς ώρας, καθώς κάποιοι από αυτούς λαμβάνουν χώρα μεσημεριανές ώρες, τα θα πάρουν φωτιά σχολιάζοντας τις πιο κρίσιμες φάσεις και τα καλύτερα γκολ! Και πάλι όμως, η παρέα όταν μαζευτεί, σίγουρα το πρώτο βήμα θα είναι να παραγγείλει , να συζητήσει λίγο πριν τον αγώνα όλα όσα έχουν συμβεί, για να προχωρήσει στη συνέχεια με τον σχολιασμό του επόμενου. Καλή απόλαυση!

To World Cup 2018 ενώνει τις παρέες 4