Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και ο κλιματισμός μέσα στο σπίτι είναι σίγουρα απαραίτητος. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο κλιματιστικό, τότε θα πρέπει να ενημερωθείτε για τις νέες τεχνολογίες, που προσφέρουν οικονομικότερη λειτουργία, καθαρισμό αέρα και πολλαπλό φιλτράρισμα. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις τεχνολογίες που πρέπει να έχετε κατά νου, έτσι ώστε το καλοκαίρι σας να είναι δροσερό, υγιεινό και οικονομικό.

   
Με τεχνολογία Wi-Fi

Με τεχνολογία Wi-Fi

Φανταστείτε ότι βρίσκεστε στην καλοκαιρινή Αθήνα και το κλιματιστικό σας ανοίγει 10 μόλις λεπτά πριν φτάσετε σπίτι. Τέλειο; Με τη λειτουργία Wi-Fi, θα μπορείτε να απολαύσετε τη δροσιά χωρίς αναμονή, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού από το κινητό σας τηλέφωνο!

Μπορείτε να ρυθμίζετε απομακρυσμένα τη λειτουργία του κλιματιστικού σας όποια ώρα της ημέρας επιθυμείτε. Συνδέετε το κλιματιστικό με το κινητό σας τηλέφωνο και μέσα από μια απλή εφαρμογή, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη λειτουργία του ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Μην ξεχνάτε ότι η λειτουργία αυτή αποδεικνύεται εξαιρετικά χρήσιμη όταν έχετε φύγει από το σπίτι. Ειδικά για τις περιπτώσεις που δεν θυμάστε αν έχετε κλείσει το κλιματιστικό.

Με τεχνολογία Wi-Fi
Με χαμηλό θόρυβο και λειτουργία καθαρισμού

Με χαμηλό θόρυβο και λειτουργία καθαρισμού

Είναι κρίμα να σας ενοχλεί ο ήχος του κλιματιστικού την ώρα της μεσημεριανής σας σιέστας ή τις βραδινές ώρες που θέλετε να χαλαρώσετε. Τα νεότερα κλιματιστικά έχουν ενσωματώσει τη λειτουργία χαμηλού θορύβου, ώστε να μην έχετε τέτοια προβλήματα.

Επιπλέον, είναι καλό να εξασφαλίσετε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένεια σας. Ωστόσο, η διαδικασία συντήρησης ενός κλιματιστικού, αν και πολύ σημαντική, είναι συχνά αρκετά χρονοβόρα.

Τα κλιματιστικά που διαθέτουν λειτουργία αυτόματου καθαρισμού σάς διευκολύνουν σημαντικά. Με αυτή τη λειτουργία, ο χρόνος που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε το κλιματιστικό σας χειροκίνητα γίνεται σημαντικά λιγότερος.

Με χαμηλό θόρυβο και λειτουργία καθαρισμού
Με λειτουργία ιονιστή και φίλτρων

Με λειτουργία ιονιστή και φίλτρων

Όταν ο αέρας του χώρου σας ανακυκλώνεται, τα βλαβερά βακτήρια μετακινούνται προς το κλιματιστικό, κάνουν τον κύκλο τους και επιστρέφουν στην ατμόσφαιρα. Όμως, με τη λειτουργία ιονιστή, ελαχιστοποιείτε τον κίνδυνο αυτά τα σωματίδια να σας βλάψουν.

Η λειτουργία ιονιστή εξουδετερώνει τα βακτήρια και γενικότερα τα αιωρούμενα σωματίδια, και κάνει την ατμόσφαιρα του χώρου σας καθαρή και υγιεινή. Γι’ αυτό αποτελεί μια απαραίτητη λειτουργία για το κλιματιστικό που θα επιλέξετε.

Μαζί με τη λειτουργία ιονιστή, τις περισσότερες φορές περιλαμβάνονται και φίλτρα που εξουδετερώνουν τα σωματίδια σκόνης. Προτείνουμε το κλιματιστικό σας να περιέχει φίλτρο τριπλής δράσης με ενσωματωμένο φίλτρο ενεργού άνθρακα, το οποίο δρα εναντίον βακτηρίων που προκαλούν αλλεργίες και άλλες ασθένειες.

Με λειτουργία ιονιστή και φίλτρων

Όποιο κι αν επιλέξετε, το κλιματιστικό είναι μια απαραίτητη συσκευή για το σπίτι σας, που θα δροσίσει τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και θα ζεστάνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα. Με μια επίσκεψη στα καταστήματα Praktiker, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους ειδικούς και να επωφεληθείτε με 20% €πιστροφή για αγορές κλιματιστικών τοίχου με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Μάθετε περισσότερα