Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Οι τέχνες και η τεχνολογία είναι στο πλευρό μας για χαλαρές βραδιές και όχι μόνο, που σπάνε λίγο την καθημερινή ρουτίνα. Τι θα λέγατε για μια μικρή ανανέωση στον τρόπο που αξιοποιείτε τον χρόνο σας το βράδυ; Ακολουθούν προτάσεις για όλα τα γούστα.
   
Κινηματογραφικές βραδιές

Κινηματογραφικές βραδιές

Τώρα είναι η στιγμή να αξιοποιήσετε τις βραδιές στο σπίτι και να κάνετε τα δικά σας κινηματογραφικά φεστιβάλ. Ξεκινήστε διοργανώνοντας θεματικές κινηματογραφικές εβδομάδες.

Θέλετε να ξαναθυμηθείτε ή να γνωρίσετε τον παλιό χολιγουντιανό κινηματογράφο; Μήπως προτιμάτε να δείτε ταινίες που άφησαν εποχή; Θέλετε να εντρυφήσετε στον ευρωπαϊκό, τον ανεξάρτητο αμερικανικό ή τον ελληνικό κινηματογράφο; Οι επιλογές είναι πολλές.

Υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι ιστότοποι για σινεφίλ για να σας κατευθύνουν σχετικά. Για να απολαμβάνετε προβολές υψηλής ποιότητας και ανάλυσης, η καλύτερη επένδυση γι’ αυτήν την περίοδο που μένουμε σπίτι είναι μια έξυπνη τηλεόραση.

Κινηματογραφικές βραδιές
Μουσικές βραδιές

Μουσικές βραδιές

Εάν αναπολείτε συναυλίες και κονσέρτα, μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μουσικά φεστιβάλ στο σπίτι. Μπορείτε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο μέσα από την έξυπνη τηλεόραση σας.

Έτσι μπορείτε να απολαύσετε μουσικές βραδιές στη μεγάλη οθόνη βλέποντας παλιές συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες ή συγκροτήματα.

Μάλιστα, κάποιοι καλλιτέχνες σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό κατά καιρούς μεταδίδουν μουσική απευθείας από τις προσωπικές τους σελίδες και μπορείτε να τους παρακολουθήσετε.

Μουσικές βραδιές
Βραδιές παρέα με φίλους

Βραδιές παρέα με φίλους

Τα βράδια που απλώς θέλετε να διασκεδάσετε παρέα με φίλους ή / και την οικογένεια, η λύση έρχεται πάλι μέσα από την τεχνολογία.

Μπορείτε να οργανώσετε διαδικτυακές βραδινές συναντήσεις με τους αγαπημένους σας μέσα από το Zoom, το Skype, το Messenger ή το Teams. Οι διαθέσιμες πλατφόρμες είναι πλέον πολλές.

Εάν έχετε φορητό υπολογιστή, για να αναβαθμίσετε την εμπειρία στο σπίτι, μπορείτε να τον συνδέσετε στην τηλεόραση μέσω mirroring ή με ένα καλώδιο HDMI. Έτσι θα συμμετάσχετε στη συνάντηση μέσα από την τηλεόρασή σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρειαστεί να συνδέσετε και μια κάμερα οθόνης.

Βραδιές παρέα με φίλους
Παιχνιδιάρικες βραδιές

Παιχνιδιάρικες βραδιές

Τώρα που μένουμε σπίτι περισσότερο, παίζουμε επιτραπέζια με τους αγαπημένους μας πιο πολύ από ποτέ.

Γιατί, λοιπόν, να μην καθιερώσετε ένα εβδομαδιαίο ραντεβού για να παίζετε επιτραπέζια παρέα; Για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον, μπορείτε να κρατάτε συνολικά σκορ με τη βαθμολογία του κάθε παίκτη και τις νίκες του.

Εάν είστε και εσείς ή η οικογένεια σας λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών, μπορείτε να παίξετε βιντεοπαιχνίδια και στη μεγάλη οθόνη. Ανάλογα με το παιχνίδι που θα επιλέξετε, μπορείτε να συνδεθείτε διαδικτυακά και να παίξετε μαζί με τους φίλους σας.

Παιχνιδιάρικες βραδιές