Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ο ρόλος του νονού και της νονάς δεν είναι πάντα εύκολος. Εάν δυσκολεύεστε να επιλέξετε δώρο για το βαφτιστήρι σας, ακολουθούν προτάσεις ανάλογα με την ηλικία του, για εσάς που αναζητάτε δώρα που ξεχωρίζουν.

   
Βαφτιστήρι μικρής ηλικίας

Βαφτιστήρι μικρής ηλικίας

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι όσο πιο μικρό είναι το βαφτιστήρι τόσο πιο εύκολη είναι η επιλογή πασχαλινού δώρου. Εάν ψάχνετε ένα «παραδοσιακό» δώρο, επιλέξετε ρούχα ή παπούτσια. Ανάλογα με τις ανάγκες του, μπορείτε να αγοράσετε ρούχα και παπούτσια αθλητικά και καθημερινά ή για πιο επίσημες εμφανίσεις, όπως έκαναν οι νονοί στο παρελθόν.

Ενώ εάν προτιμάει τα παιχνίδια, έχετε πολλές επιλογές, όπως παιχνίδια γνώσης, φαντασίας, κατασκευών κ.ά. Καλό είναι να συμβουλευτείτε τους γονείς του βαφτιστηριού σας ή και το ίδιο, ώστε να επιλέξετε κάτι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του.

Εάν θέλετε να περάσετε χρόνο μαζί του στις γιορτές, μπορείτε να προγραμματίσετε μια κοινή έξοδο. Κάντε μαζί τα ψώνια σας και συνδυάστε τα με μια δραστηριότητα σε θεματικό κέντρο ή πάρκο.

Βαφτιστήρι μικρής ηλικίας
Βαφτιστήρι στην εφηβεία

Βαφτιστήρι στην εφηβεία

Όσο μεγαλώνει το βαφτιστήρι σας, έχετε και άλλου είδους επιλογές για παιχνίδια. Ανάλογα το ποσό που διαθέτετε, μπορείτε να επιλέξετε gadget τεχνολογίας, όπως κινητό ή tablet, φορητό ηχείο ή ακουστικά.

Τα ρούχα και τα παπούτσια παραμένουν πάντα μια καλή επιλογή. Επιπλέον, θα μπορούσατε να επιλέξετε καλλυντικά ή είδη περιποίησης προσώπου και σώματος.

Και σε αυτήν την περίπτωση, η αγορά του πασχαλινού δώρου είναι μια καλή αφορμή για να κάνετε μια βόλτα για ψώνια και να περάσετε χρόνο με το βαφτιστήρι σας.

Βαφτιστήρι στην εφηβεία
Βαφτιστήρι φοιτητής ή φοιτήτρια

Βαφτιστήρι φοιτητής ή φοιτήτρια

Ποιος είπε ότι ο ρόλος του νονού σταματάει με την ενηλικίωση του πνευματικού παιδιού σας; Εάν το βαφτιστήρι σας έχει πλέον μεγαλώσει, οι επιλογές σας είναι ακόμη περισσότερες. Ανάλογα με τις ανάγκες και τη φάση ζωής του, μπορείτε να επιλέξετε τα αντίστοιχα δώρα.

Ξεκινάει τη φοιτητική ζωή ή μένει πλέον σε δικό του σπίτι; Μπορείτε να του χαρίσετε χρηστικά αντικείμενα ή είδη διακόσμησης σπιτιού. Εάν ξέρετε ότι αγαπάει πολύ τα ταξίδια, τότε μπορείτε να του κάνετε δώρο μέρος του ταξιδιού που ονειρεύεται να πραγματοποιήσει.

Το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε, για να προσφέρετε το καλύτερο πασχαλινό δώρο, είναι τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες του πνευματικού παιδιού σας.

Βαφτιστήρι φοιτητής ή φοιτήτρια

Φέτος, κάνετε τις πασχαλινές αγορές σας σε επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος €πιστροφή με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank και απολαμβάνετε 10% ή 5% €πιστροφή αντίστοιχα. Παράλληλα, μπαίνετε στην κλήρωση για καλοκαιρινά ταξίδια στην Ελλάδα και άλλα δώρα. Δείτε αναλυτικά τι προβλέπουν οι όροι και προϋποθέσεις.