Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εάν είστε σε διαδικασία οργάνωσης και ανασύνταξης της καθημερινότητας και του προγράμματός σας, ακολουθούν προτάσεις για να οργανώσετε τις αγορές σας με προϊόντα τεχνολογίας που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα στην καθημερινότητά σας.

   
Laptop

Laptop

Φοιτητές ή μαθητές, εργαζόμενοι ή απλά λάτρεις της τεχνολογίας: Η καθημερινότητά μας έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε η χρήση υπολογιστή είναι αναγκαία.

Εάν έχει έρθει η στιγμή να αγοράσετε υπολογιστή ή να αντικαταστήσετε τον παλιό σας, η επιλογή ενός φορητού υπολογιστή (laptop) είναι η καλύτερη, καθώς έτσι μπορείτε να είστε συνδεδεμένοι από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.

Μάλιστα, υπάρχουν τόσα πολλά μοντέλα με μεγάλο εύρος στην τιμή, ώστε οι επιλογές είναι πολλές και μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Εάν συνηθίζετε να αποθηκεύετε πολλά ή/και βαριά αρχεία, καλό είναι να κατευθυνθείτε σε μοντέλα που έχουν μεγάλο και γρήγορο αποθηκευτικό χώρο. Πλέον μπορείτε να βρείτε πολλά μοντέλα, ελαφριά και σε μικρό μέγεθος, για να τα μεταφέρετε εύκολα μαζί σας.

Τώρα που η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά είναι η κατάλληλη στιγμή να εξοπλιστείτε με έναν καλό φορητό υπολογιστή.

Laptop
Tablet

Tablet

Πιο μεγάλο σε μέγεθος από ένα κινητό, αλλά πιο μικρό από έναν φορητό υπολογιστή. Εάν δεν υπάρχει ανάγκη να αποθηκεύετε και να επεξεργάζεστε βαριά αρχεία, είναι αρκετά λειτουργικό καθώς μπορείτε να σερφάρετε εύκολα και άνετα σαν να χρησιμοποιείτε το κινητό σας.

Μπορείτε να διαχειρίζεστε από εκεί την αλληλογραφία σας, να παίζετε παιχνίδια διαδικτυακά, ακόμα και να βλέπετε ταινίες. Το tablet διαθέτει δικό του πληκτρολόγιο, αλλά, εάν δεν σας βολεύει στην καθημερινή χρήση, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα πληκτρολόγιο για tablet και να το συνδέσετε εξωτερικά.

Τα tablet είναι μια πολύ καλή και οικονομική επιλογή για μαθητές και φοιτητές που έχουν ανάγκη είτε να παρακολουθούν μαθήματα ηλεκτρονικά είτε να γράφουν / στέλνουν τις εργασίες τους διαδικτυακά.

Tablet
Κινητό

Κινητό

Το κινητό για κάποιους είναι απλά εργαλείο δουλειάς και επικοινωνίας ενώ για κάποιους άλλους είναι προέκταση του χεριού τους και το χρησιμοποιούν συνεχώς.

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, εάν χρειάζεστε μια ανανέωση στο κινητό σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία καθώς μπορείτε να βρείτε πολύ αξιόλογα και οικονομικά μοντέλα, όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις της καθημερινότητάς σας.

Κινητό
Περιφερειακές αλλά χρήσιμες αγορές

Περιφερειακές αλλά χρήσιμες αγορές

Είτε προχωρήσετε αυτήν τη χρονιά σε αγορές τεχνολογικών προϊόντων είτε όχι, καλό είναι να δείτε τι ανάγκες έχετε σε αξεσουάρ και περιφερειακά και να τα ανανεώσετε εάν χρειάζεται.

Μπορεί να χρειάζεστε ένα USB με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ηχεία ή καινούργια ακουστικά, ακόμη και εξωτερική κάμερα. Εάν έχετε φορητό υπολογιστή, καλό είναι να έχετε μια βάση που θα φροντίσει για τη στήριξη και την ψύξη του.

Τέλος, εάν ο αποθηκευτικός χώρος του υπολογιστή σας κοντεύει να γεμίσει, καλό είναι να εξετάσετε το ενδεχόμενο αγοράς ενός σκληρού δίσκου με μεγάλη χωρητικότητα.

Περιφερειακές αλλά χρήσιμες αγορές