Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το καλοκαίρι είναι η περίοδος των διακοπών. Αλλά μην ξεχνάτε πως επίσης είναι η περίοδος για να απολαύσετε live τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και να βρεθείτε σε φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Ακολουθεί ένας καλοκαιρινός μουσικός οδηγός είτε βρίσκεστε στην Αθήνα, είτε σε νησί, είτε σε κάποιον ορεινό προορισμό.

   
Στην πόλη

Στην πόλη

Το καλοκαίρι η πόλη αλλάζει πρόσωπο και γεμίζει με μουσικές. Είναι η καλύτερη περίοδος για να απολαύσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες.

Εάν αποφασίσετε να μείνετε στην Αθήνα, τα  μεγάλα μουσικά φεστιβάλ είναι η καλύτερη λύση για διασκέδαση.

Δημοφιλή φεστιβάλ όπως το Release Athens Festival, το Φεστιβάλ Αθηνών – Επιδαύρου και το Ejekt Festival θα πραγματοποιηθούν φέτος στην Αττική. Επίσης, μη χάσετε το SNF Nostos και τις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου.

Στην πόλη
Στα νησιά

Στα νησιά

Εάν είστε από τους τυχερούς που θα απολαύσουν τα γαλαζοπράσινα νερά και θα κάνουν βόλτες στα γραφικά σοκάκια των ελληνικών νησιών, τα μουσικά φεστιβάλ δεν λείπουν ούτε από εκεί.

Αναβαθμίστε τις καλοκαιρινές σας εμπειρίες σε μουσικά φεστιβάλ όπως το Saristra Festival στην Κεφαλονιά (29-31 Ιουλίου), το Μουσικό Φεστιβάλ Χίου (3-13 Αυγούστου) και το Φεστιβάλ της Σύρου (Ιούνιος – Σεπτέμβριος).

Στα νησιά
Σε ορεινό προορισμό

Σε ορεινό προορισμό

Μπορεί να έχετε συνδέσει το καλοκαίρι με εξορμήσεις στα νησιά και τις χρυσαφένιες αμμουδιές τους, δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που επιλέγουν ορεινούς προορισμούς για τις διακοπές τους.

Η πλούσια, αγνή φύση, το βουκολικό τοπίο και η δροσιά του βουνού αποτελούν ιδανικό συνδυασμό για τις καλοκαιρινές μουσικές συναυλίες.

Το Φεστιβάλ Βωβούσας (15 Ιουλίου - 6 Αυγούστου), το Φεστιβάλ Πόζαρ (22-24 Ιουλίου) και το Φεστιβάλ στη Βλάστη Εορδαίας (6-10 Ιουλίου) είναι 3 από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ που θα διεξαχθούν φέτος στην ορεινή Ελλάδα.

Σε ορεινό προορισμό