Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και ένα smartphone μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε! Επισκεφθείτε τη Media Markt μέχρι 23/6 και κερδίστε 20% €πιστροφή για αγορά smartphone αξίας 199€ και πάνω, με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή. Δείτε τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που έχει ένα σύγχρονο smartphone για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει!

   
Για φωτογραφίες και βίντεο που εντυπωσιάζουν

Για φωτογραφίες και βίντεο που εντυπωσιάζουν

Βασικό χαρακτηριστικό για ένα smartphone είναι η κάμερά του. Η τεχνολογία των κινητών στον τομέα της εικόνας έχει εξελιχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και τα smartphone έχουν πλέον αντικαταστήσει τις συμβατικές φωτογραφικές μηχανές.

Η υψηλή ανάλυση, τα ζωντανά χρώματα, το ψηφιακό zoom, η δυνατότητα για νυχτερινές λήψεις και ο οπτικός σταθεροποιητής για ταχεία αποτύπωση κινούμενων αντικειμένων είναι απαραίτητα χαρακτηριστικά για την κάμερα.

Για να τραβήξετε και φέτος το καλοκαίρι τις πιο ξεχωριστές selfie και βίντεο, προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα smartphone με διπλή κάμερα. Έτσι, θα μπορέσετε να απαθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές και εμπειρίες.

Για φωτογραφίες και βίντεο που εντυπωσιάζουν
Για να μη χρειάζεται να διαγράφετε αρχεία

Για να μη χρειάζεται να διαγράφετε αρχεία

Είναι πολύ σημαντικό να μη χρειάζεται να διαγράφετε παλιές φωτογραφίες και βίντεο για να αποθηκεύετε νέες αναμνήσεις στο κινητό σας. Για να έχετε πάντα μαζί σας όλα τα αρχεία που θέλετε, προτείνουμε η νέα σας συσκευή να έχει μεγάλη μνήμη RAM.

Με την αυξημένη χωρητικότητα έχετε συγκεντρωμένες όλες τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα αρχεία που επιθυμείτε στο κινητό σας, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον συσκευές αποθήκευσης.

Και μην ανησυχείτε! Ο μεγάλος όγκος των αποθηκευμένων αρχείων δεν επηρεάζει την ταχύτητα της συσκευής σας.

Για να μη χρειάζεται να διαγράφετε αρχεία
Για να βλέπετε άνετα αγαπημένες σειρές

Για να βλέπετε άνετα αγαπημένες σειρές

Θέλετε να παρακολουθείτε αγαπημένες σειρές και ταινίες πάντα και παντού; Για να τις απολαμβάνετε ξεκούραστα, είναι σημαντικό το κινητό που θα επιλέξετε να έχει μεγάλη οθόνη.

Μεγάλη οθόνη όμως δεν σημαίνει απαραίτητα και πιο βαρύ κινητό. Τα περισσότερα smartphone έχουν πλέον μικρό βάρος και σας διευκολύνουν να αξιοποιείτε με άνεση τις δυνατότητες που σας προσφέρουν.

Επομένως, μη διστάσετε να επενδύσετε σε κινητό με μεγάλη οθόνη. Το βάρος δεν αποτελεί πια πρόβλημα!

Για να βλέπετε άνετα αγαπημένες σειρές