Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Έχετε ποτέ ονειρευτεί τον εαυτό σας ως head chef της κουζίνας; Παθιάζεστε με πρωτόγνωρες και δημιουργικές συνταγές; Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για να αναδείξετε τις μαγειρικές σας ικανότητες, μαζί με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Μεταμορφώστε την κουζίνα σας με τη δική σας πινελιά, και τις πιο πρακτικές και hi-tech τεχνολογίες που σας προτείνουμε.
   
Με πρακτικές λύσεις

Με πρακτικές λύσεις

Η κουζίνα είναι ένας χώρος που σας προσφέρει οικειότητα, θαλπωρή και άνεση, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να είναι πρακτικός για να μπορείτε να δημιουργήσετε με μεγαλύτερη ευκολία.

Το συμμάζεμα είναι ίσως το λιγότερο ευχάριστο κομμάτι της μαγειρικής, αλλά πλέον είναι μια εύκολη υπόθεση. Τα υπερσύγχρονα πλυντήρια πιάτων εξασφαλίζουν άψογο καθάρισμα και απολύμανση σε διάρκεια την οποία ορίζετε εσείς.

Έτσι μπορείτε να συμπεριλάβετε και τα παιδιά στο μαγείρεμα, αφού δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πόσα σκεύη θα λερώσετε. Τέλος, μπορείτε να προγραμματίσετε την πλύση σε ώρες μειωμένου ρεύματος και να περιορίσετε την κατανάλωση του νοικοκυριού σας.

Με πρακτικές λύσεις
Με τις πιο hi-tech συσκευές

Με τις πιο hi-tech συσκευές

Βρείτε το ιδανικό ψυγείο ανάμεσα στα πιο εντυπωσιακά μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας. Επωφεληθείτε από μεγαλύτερη απόδοση ψύξης και μικρότερη κατανάλωση ενέργειας.

Πώς θα σας φαινόταν αν ο ψυγειοκαταψύκτης σας διέθετε κάμερα και βλέπατε ανά πάσα στιγμή τι σας λείπει μέσα από μια εφαρμογή; Τι θα λέγατε για ένα ψυγείο με τεχνολογία DoorCooling, που εξασφαλίζει ταχύτερη διάδοση του αέρα στον θάλαμο, για να μένουν τα τρόφιμα σας φρέσκα;

Επιλέξτε ανάμεσα σε έξυπνες κουζίνες με πτυσσόμενες φόρμες φούρνου, λειτουργία Wi-Fi, μαγειρικές εστίες που επικοινωνούν με ασύρματο αισθητήρα θερμοκρασίας και με αυτόματο καθαρισμό του φούρνου.

Με τις πιο hi-tech συσκευές
Με σεβασμό προς το περιβάλλον

Με σεβασμό προς το περιβάλλον

Κι επειδή σας ενδιαφέρει το οικολογικό αποτύπωμά σας, οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν πρακτικές καθημερινές λύσεις που ταυτόχρονα βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Οι κουζίνες που διαθέτουν ηλεκτρονικό ρολόι με προγραμματισμό αρχής και τέλους μαγειρέματος αναγνωρίζουν πότε και πόση ποσότητα ενέργειας χρειάζεται για τα γεύματά σας.

Τα πλυντήρια πιάτων με σύστημα ActiveWater, αυξάνουν την αποδοτικότητα, μέσα από στοχευμένη διανομή νερού, βελτιστοποιημένη τεχνολογία φιλτραρίσματος, ταχύτερη θέρμανση και μεγαλύτερη απόδοση της αντλίας.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον

Η άνεση, η λειτουργικότητα, η αισθητική, το σύγχρονο design, η ποιότητα και η ζεστασιά είναι στοιχεία που πρέπει να συνθέτουν μια σύγχρονη κουζίνα. Στα καταστήματα Praktiker και το praktiker.gr θα βρείτε συσκευές με κορυφαίες τεχνολογίες για την κουζίνα σας. Kερδίζετε 20% €πιστροφή έως και 28.02.2023 σε όλες τις μεγάλες λευκές οικιακές συσκευές σε αγορές που πραγματοποιούνται, με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Μάθετε περισσότερα