Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να αναβαθμίσετε τον τεχνολογικό σας εξοπλισμό; Χρησιμοποιείτε καθημερινά τον υπολογιστή σας και θέλετε να τον έχετε συνέχεια μαζί σας; Τον χρησιμοποιείτε για εργασία στο σπίτι αλλά βλέπετε και αρκετά βιντεάκια; Ή σερφάρετε μόνο για να βλέπετε φωτογραφίες στα social και να ακούτε μουσική; Όποιος και αν είναι ο λόγος που χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αν τελικά χρειάζεστε νέο laptop, desktop ή monitor.

   
Μάλλον χρειάζομαι laptop

Μάλλον χρειάζομαι laptop

Αν θέλετε να έχετε πάντα μαζί σας τον υπολογιστή σας, τότε ίσως χρειάζεστε ένα καινούργιο laptop. Σημαντικό για την αγορά του είναι το μέγεθος, ιδανικά μέχρι 15 ίντσες, και η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, για να μη χρειάζεται να το φορτίζετε συνέχεια.

Η μπαταρία καλό είναι να έχει μεγάλους χρόνους χρήσης και αναμονής. Για ακόμη καλύτερη συντήρηση της, βελτιστοποιήσετε τα Windows του υπολογιστή σας, μειώστε τη φωτεινότητα ή κλείστε το Wi-Fi όταν δεν το χρειάζεστε.

Σημαντικό κριτήριο είναι η επιλογή επεξεργαστή και κάρτας γραφικών. Αν δουλεύετε με βαριές εφαρμογές ή είστε gamer, τότε αξίζει να επενδύσετε περισσότερα χρήματα σε αυτά.

Μάλλον χρειάζομαι laptop
Ένα desktop θα ήταν ιδανικό

Ένα desktop θα ήταν ιδανικό

Αν χρειάζεστε έναν υπολογιστή για το σπίτι, τότε η αγορά ενός desktop είναι η κατάλληλη. Αγοράστε έναν σταθερό υπολογιστή χωρίς να δαπανήσετε πολλά χρήματα και αναβαθμίστε τον ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Επίσης, καλό είναι να δώσετε βαρύτητα στις τεχνικές του προδιαγραφές. Όσον αφορά τη μνήμη, για μια απλή, καθημερινή χρήση, εφαρμογές γραφείου, αλλά και για τα περισσότερα παιχνίδια, 8 GB RAM είναι αρκετά.

Αν σας ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, τότε προσέξτε ιδιαίτερα την κάρτα γραφικών (GPU). Με μια καλύτερη κάρτα, μπορείτε να απολαύσετε πιο άνετα παιχνίδια και ταινίες, και να ολοκληρώσετε απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες, όπως η επεξεργασία βίντεο ή το 3D design.

Ένα desktop θα ήταν ιδανικό
 Η καλύτερη λύση είναι ένα monitor

Η καλύτερη λύση είναι ένα monitor

Η επιλογή monitor μπορεί να αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εμπειρία σας στη χρήση ενός υπολογιστή. Η κατάλληλη οθόνη θα σας προσφέρει μια άνετη και ξεκούραστη χρήση.

Βασικό χαρακτηριστικό για μια οθόνη είναι οι διαστάσεις, ενώ ένα ακόμη είναι η ανάλυσή της. Όσο μεγαλύτερη είναι η ανάλυση, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκρίνεια της εικόνας.

Άλλες σημαντικές προδιαγραφές για το monitor σας είναι η φωτεινότητα και ο γρήγορος ρυθμός ανανέωσης της εικόνας. 2 σημαντικά στοιχεία έτσι ώστε να μην κουράζονται τα μάτια σας και να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία.

 Η καλύτερη λύση είναι ένα monitor

Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε για αγορά laptop, desktop ή monitor, λάβετε υπόψη σας τα παραπάνω στοιχεία. Αφού εξετάσετε τα πλεονεκτήματα της κάθε συσκευής, αποκτήστε αυτή που σας ταιριάζει. Επωφεληθείτε με 20% €πιστροφή στις αγορές σας από τα καταστήματα Πλαίσιο έως και 19.03, και απογειώστε τον τεχνολογικό σας εξοπλισμό με τα αποδοτικότερα και κομψότερα laptops, desktops και monitors της αγοράς.

Μάθετε περισσότερα