Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Οι δουλειές του σπιτιού αποτελούν μεγάλο μέρος της κυριακάτικης ρουτίνας. Με τη σωστή οργάνωση και μερικά μικρά μυστικά, μπορείς να τελειώσεις πάνω στην ώρα για την κυριακάτικη βόλτα σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αγαπημένη σου μουσική για να συνοδέψει τις δουλειές… και τα tips που ακολουθούν.
   
Κυριακάτικες δουλειές… πιο ευχάριστα 1

Κυριακή σημαίνει πλούσιο πρωινό

Όσες δουλειές κι αν έχεις να κάνεις στο σπίτι, κάθε κυριακάτικο ξημέρωμα αξίζει και ένα πλούσιο πρωινό. Πριν λοιπόν ξεκινήσεις να τακτοποιείς, φτιάξε φρέσκο καφέ στην καφετιέρα σου και βάλε ψωμί να ζεσταθεί. 

Πάρε λίγο χρόνο για να απολαύσεις το πρωινό σου και ετοιμάσου για δράση! Εξάλλου, χρειάζεσαι τα απαραίτητα εφόδια για μια Κυριακή γεμάτη ενέργεια και όρεξη.

Κυριακάτικες δουλειές… πιο ευχάριστα 1
Κυριακάτικες δουλειές… πιο ευχάριστα 2

Φρεσκοπλυμένα ρούχα κάθε μέρα

Η μπουγάδα και το άπλωμα δεν είναι η πιο γρήγορη από τις οικιακές δουλειές που έχεις να κάνεις την Κυριακή. Μπορείς να τελειώσεις όμως γρήγορα και να γλιτώσεις το άπλωμα, αν έχεις στεγνωτήριο! Ό,τι καιρό κι αν κάνει, αν συνδυάσεις το πλυντήριο με στεγνωτήριο όλα είναι πιο απλά!
Κυριακάτικες δουλειές… πιο ευχάριστα 2
Κυριακάτικες δουλειές… πιο ευχάριστα 3

Γευστικές δημιουργίες

Γλίτωσες χρόνο με το άπλωμα των ρούχων, οπότε κέρδισες χρόνο να δημιουργήσεις στην κουζίνα. Ο φούρνος είναι σύμμαχός σου, αφού μπορείς να ετοιμάσεις ένα γεύμα που χρειάζεται ώρα για να ψηθεί αλλά όχι πολύ κόπο. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις κι άλλες δουλειές παράλληλα ενώ ετοιμάζεται. Μια καλή ιδέα είναι ένα απλό σουφλέ ζυμαρικών ή το κλασικό κοτόπουλο με πατάτες. Κάνοντας αρκετή ποσότητα, θα έχεις και μια μερίδα να πάρεις τη Δευτέρα στη δουλειά.
Κυριακάτικες δουλειές… πιο ευχάριστα 3
Κυριακάτικες δουλειές… πιο ευχάριστα 4

Εύκολη λύση για ξένοιαστο απόγευμα

Η μέρα έχει περάσει και το στεγνωτήριο έκανε τη δουλειά του, μένει λοιπόν να σιδερωθεί η στοίβα. Αγγαρεία; Τουλάχιστον. Μπορεί όμως να γίνει εύκολο, εάν έχεις smart συστήματα σιδερώματος! Αισθητήρες θερμοκρασίας, ανάγνωση κινήσεων και όλες οι καινούργιες τεχνολογίες έχουν λύσει προβλήματα, όπως οι γυαλάδες και το κάψιμο, που θα σε βασάνιζαν καιρό. Εξοικονόμησε χρόνο με τις τεχνολογίες αιχμής και απόλαυσε με όποιον τρόπο θες το απόγευμα που σου μένει!
Κυριακάτικες δουλειές… πιο ευχάριστα 4