Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Τα δώρα είναι πάντα ένας τρόπος για να δώσεις χαρά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η βόλτα σε ένα πολυκατάστημα είναι καλή ιδέα γιατί εκεί βρίσκεις πολλές προτάσεις συγκεντρωμένες στον ίδιο χώρο. Η διαδικασία όμως του να διαλέξεις το τέλειο δώρο που θα δείχνει πόσο ενδιαφέρεσαι δεν είναι πάντα εύκολη. Κάποιες φορές νιώθεις ότι δεν αρκεί να πεις στον εαυτό σου η “σκέψη μετράει”. Γι’ αυτό σου ετοιμάσαμε μερικά απλά tip για να βρεις το τέλειο δώρο!
   
Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 1

Make it personal

Προσπάθησε να φανταστείς τι θα αγόραζαν οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Ποιά είναι τα ενδιαφέροντα του ατόμου για το οποίο θες να αγοράσεις το δώρο; Για μια γυναίκα τα καλλυντικά ή μια κομψή τσάντα είναι πάντα ένα διαχρονικό δώρο. Αν το πρόσωπο για το οποίο ψάχνεις δώρο είναι άντρας, σίγουρα θα εκτιμήσει μια επαγγελματική τσάντα σε αυστηρά χρώματα. Αν είναι για κάποιον που είναι λάτρης του jogging, τότε το τέλειο δώρο είναι ένα ζευγάρι sneakers. Ένας τρόπος να φανεί ότι ξέρεις σε πιο προσωπικό επίπεδο τα θέλω και τις ανάγκες του.

Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 1
Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 2

Make it seasonal

Σκέψου τι έχει ανάγκη κάποιος την περίοδο που θα του αγοράσεις το δώρο. Αν είναι χειμώνας, μπορείς να κοιτάξεις στο πολυκατάστημα το κατάστημα με τα είδη σπιτιού. Εκεί θα βρεις ριχτάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα τα οποία θα δώσουν χαρακτήρα και θα ζεστάνουν το χώρο. Επίσης, με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν, είναι μια καλή ιδέα να κάνεις δώρο στολίδια, όπως ένα κρυστάλλινο διακοσμητικό για το σαλόνι ή το δέντρο. Είναι κάτι όμορφο και το αγαπημένο σου πρόσωπο σίγουρα θα σε σκέφτεται οπότε το βλέπει.
Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 2
Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 3

Η λίστα είναι φίλος σου

Πριν ξεκινήσεις να αναζητάς το τέλειο δώρο, κάνε τη ζωή σου λίγο πιο εύκολη φτιάχνοντας μια μικρή λίστα με πέντε πιθανές ιδέες. Αυτό θα σου γλιτώσει σίγουρα χρόνο και άγχος. Από την οικιακή συσκευή που έχει ανάγκη ο φίλος σου για το καινούργιο του σπίτι μέχρι παιχνίδια για τα δώρα των παιδιών.

Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 3
Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 4

Plan B: Είδη ένδυσης

Δε μπορείς να σκεφτείς κάτι ιδιαίτερο ή ξεχωριστό; Η απάντηση είναι ρούχα! Το προσωπικό στυλ κάποιου είναι κάτι που δεν κρύβεται. Σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα θα βρεις σίγουρα ένα κομμάτι που θα αντιπροσωπεύει το αγαπημένο σου πρόσωπο. Μπορεί να είναι αυστηρά στιλέτα τακούνια για την φίλη που είναι όλη μέρα στο γραφείο ή ένα ζεστό πουλόβερ για τον φίλο που κάνει το μεταπτυχιακό του στο εξωτερικό φέτος.

Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 4
Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 5

Μην ξεχάσεις ότι και εσύ είσαι ξεχωριστός

Καθώς διαλέγεις ποιο δώρο θα ευχαριστήσει τα αγαπημένα σου πρόσωπα, μη ξεχάσεις ένα από τα πιο σημαντικά άτομα στη ζωή σου – τον εαυτό σου. Φυσικά είναι σημαντικό να προσφέρεις στους ανθρώπους για τους οποίους ενδιαφέρεσαι, αλλά μην αμελείς τις δικές σου ανάγκες. Μπορεί να είναι κάτι μικρό, κάτι πρακτικό ή απλά κάτι όμορφο που σου τράβηξε το ενδιαφέρον. Εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις της σεζόν και ανακάλυψε τι είναι αυτό που επιθυμείς.

Πώς να βρεις ξεχωριστά δώρα για ξεχωριστούς ανθρώπους 5