Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Εάν σκέφτεστε να αγοράσετε laptop, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφθείτε τα Public. Με κάθε αγορά laptop κερδίζετε 20% €πιστροφή με τις κάρτες σας Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Δείτε χρήσιμες συμβουλές σχετικά με όλα εκείνα που χρειάζεται να προσέξετε, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο laptop.

   
Μέγεθος και οθόνη

Μέγεθος και οθόνη

Σημαντικά στοιχεία για την αγορά laptop είναι η αισθητική και το μέγεθος του. Συνήθως οι οθόνες των laptop είναι 23 έως 43 εκ. Εκτός όμως από την αισθητική, βασικό κριτήριο για την επιλογή σας θα πρέπει να είναι οι καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Οι μεγαλύτερες οθόνες, παρότι είναι πιο δύσκολες στην μεταφορά, μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα γραφικά. Ωστόσο, εάν η ευκολία στη μεταφορά είναι σημαντική για εσάς, καλό είναι να επιλέξετε ένα μικρότερο και πιο ελαφρύ μοντέλο.

Εάν θέλετε να βλέπετε ταινίες ή να παίζετε παιχνίδια, προτιμήστε ένα μοντέλο με Full HD οθόνη και ανάλυση 4Κ. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να δείτε το laptop από κοντά, ώστε να κρίνετε εάν η φωτεινότητα, η ευκρίνεια της οθόνης και η γωνία θέασης ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Μέγεθος και οθόνη
Υψηλή επίδοση

Υψηλή επίδοση

Χρειάζεστε laptop για επαγγελματικούς λόγους; Κατεβάζετε και επεξεργάζεστε βαριά αρχεία; Μήπως χρησιμοποιείτε το laptop σας για να βλέπετε ταινίες ή να παίζετε παιχνίδια; Αξιολογείστε τα χαρακτηριστικά του ανάλογα με τις ανάγκες σας και τη χρήση που κάνετε.

Η μνήμη RAM είναι ένα βασικό σημείο που πρέπει να προσέξετε. Εάν θέλετε ένα laptop για καθημερινή χρήση, μια μνήμη RAM 8 GB μπορεί να είναι αρκετή. Εάν επεξεργάζεστε βίντεο και βαριά αρχεία, καλό θα είναι να αγοράσετε laptop με μνήμη RAM έως και 16 GB.

Εάν είναι προτεραιότητά σας το gaming, καλύτερα να προτιμήσετε αυτόνομη κάρτα γραφικών. Τέλος, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα laptop με SSD δίσκο για γρήγορες ταχύτητες.

Υψηλή επίδοση
Τεχνικά ζητήματα

Τεχνικά ζητήματα

Όταν επιλέγετε το επόμενο laptop σας, καλό είναι να εστιάσετε και στη συνδεσιμότητα, καθώς συχνά δεν δίνουμε την απαραίτητη σημασία σε θύρες USB ή εξόδους.

Μια θύρα HDMI είναι αναγκαία σε περίπτωση που θέλετε να συνδέσετε το laptop σας με την τηλεόραση ή μια εξωτερική οθόνη.

Άλλο ένα βασικό χαρακτηριστικό που χρειάζεται να προσέξετε είναι το πληκτρολόγιο. Δείτε εάν σας βολεύει και εάν μπορείτε να πληκτρολογείτε άνετα.

Τέλος, και στην περίπτωση της αυτονομίας της μπαταρίας, καλό είναι να κάνετε την επιλογή σας με γνώμονα τη μεταφορά του laptop.

Τεχνικά ζητήματα