Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Το 2018 είναι εδώ! Και γιατί να μην είναι η χρονιά σου; Έχεις σκεφτεί πράγματα που θα ήθελες να κάνεις, αλλά ποτέ δεν έβρισκες χρόνο; Θέλεις φέτος να ξεκινήσεις κάτι καινούριο; Εμείς σου έχουμε μερικές εύκολες προτάσεις για να εξασκήσεις τη φαντασία σου, δοκιμάζοντας διαφορετικές και πρωτότυπες ασχολίες!

Γνώρισε τον κόσμο της φωτογραφίας

Βλέπεις παντού ανθρώπους της πόλης και όχι μόνο τουρίστες να βγάζουν τις DSLR μηχανές τους με διάφορους φακούς και να απαθανατίζουν στιγμές. Γιατί όχι κι εσύ; Μπορείς φέτος να αγοράσεις τη δική σου φωτογραφική μηχανή και σιγά σιγά να ξεκινήσεις να μαθαίνεις τα όμορφα κρυμμένα μυστικά της φωτογραφίας, παρακολουθώντας μάλιστα και κάποιο αντίστοιχο σεμινάριο. Φυσικά, μπορείς να ξεκινήσεις εξερευνώντας πρώτα τη φωτογραφική κάμερα του κινητού σου. Ένα νέο smartphone με μια καλή κάμερα μπορεί να είναι ο πρώτος σου οδηγός στο νέο σου χόμπι! Μάλιστα, με τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως ένα μικρό τρίποδο, μπορείς να βελτιώσεις τις φωτογραφικές του τεχνικές, πριν ανέβεις επίπεδο!

Ιδέες για hobby που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις 1

Δημιούργησε το δικό σου παιχνίδι

Είσαι λάτρης των παιχνιδιών και δε βρίσκεις τίποτα καινούριο; Φέτος ήρθε η ώρα για ανανέωση, φτιάχνοντας το δικό σου παιχνίδι ή αποκτώντας έναν καινούριο φίλο – παιχνίδι! Άραγε έχεις σκεφτεί να βάλεις στο χώρο σου ένα ρομπότ που να... διασκεδάζει εσένα και την παρέα σου; Πλέον γίνεται να αποκτήσεις το δικό σου ρομπότ, που με τα κόλπα του θα αλλάξει το παιχνίδι μια για πάντα! Κι αν θες να δημιουργήσεις κάτι δικό σου το 2018, φτιάξε το δικό σου εργαστήριο μηχανικής ή ρομποτικής αγοράζοντας τις κατάλληλες κατασκευές!

Ιδέες για hobby που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις 2

Δες πόσο… “πιάνουν” τα χέρια σου

Προμηθεύσου τα κατάλληλα εργαλεία (πηλό, πλαστελίνες, χάρτινες κατασκευές, βιβλία εκμάθησης) και το 2018 ας είναι η χρονιά του πειραματισμού! Σκέψου, τι θα ήταν αυτό που θα ήθελες να φτιάξεις εσύ; Οι προσκλήσεις για ένα πάρτι; Νέα στολίδια για το σπίτι; Ένα ιδιαίτερο δώρο για κάποιον αγαπημένο; Φέτος, βάλε τον προσωπικό σου κόπο και κάνε κάτι δημιουργικό και δικό σου!

Ιδέες για hobby που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις 3

Άραγε είσαι εσύ ο επόμενος Πικάσο;

Ίσως υπερβάλλουμε λίγο, αλλά αν ψάχνεις έναν χρωματιστό τρόπο να εκφραστείς, τότε η ζωγραφική, αλλά και κάθε είδους χειροτεχνία, σε περιμένουν! Πάρε το καβαλέτο σου, τα μπλοκ σου και ξεκίνα! Μπορείς να πειραματιστείς με τέμπερες, κάρβουνο, διάφορα πινέλα ή απλώς να ξεκινήσεις να σχεδιάζεις σε υπάρχοντα σχέδια. Αν δεν τα καταφέρεις, θα έχεις αποκτήσει ένα πολύ ωραίο διακοσμητικό για το σπίτι!

Ιδέες για hobby που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις 4