Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Η άνοιξη είναι για πολλούς η ωραιότερη εποχή του χρόνου. Ήχοι, χρώματα και μυρωδιές πολιορκούν τις αισθήσεις σας. Η μέρα μεγαλώνει, η φύση ζωντανεύει, η διάθεσή ανεβαίνει και είναι ώρα για καινούργιους στόχους. Μήπως ήρθε η εποχή για ένα καινούργιο χόμπι που θα βελτιώσει την υγεία και την ευεξία σας; Ή μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή για νέες συνήθειες που θα αλλάξουν τη στάση σας απέναντι στο περιβάλλον; Δείτε μερικές από τις ιδέες μας.
   
Κάντε γιόγκα στο δάσος

Κάντε γιόγκα στο δάσος

Η γιόγκα έχει πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό και συμβάλλει στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής μας υγείας. Η άνοιξη είναι ιδανική εποχή για να κάνετε γιόγκα στη φύση.

Η εναλλακτική άσκηση στο δάσος θα σας φέρει σε επαφή με την αρμονία, την ομορφιά και τη δύναμη της φύσης. Ζήστε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης και ανακαλύψτε βήμα βήμα τη διαδικασία της εσωτερικής αναζήτησης.

Η γιόγκα συμβολίζει την ισορροπία ανάμεσα σε σώμα, νου και ψυχή. Αυτή η ισορροπία επιτυγχάνεται μέσα από την εξάσκηση που οδηγεί στην ένωση του ανθρώπου με τη φύση.

Κάντε γιόγκα στο δάσος
Μειώστε τη χρήση του πλαστικού

Μειώστε τη χρήση του πλαστικού

Η άνοιξη είναι μια πολύ καλή εποχή για να αλλάξετε συνήθειες. Μπορείτε να υιοθετήσετε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, με στόχο να μειώσετε το οικολογικό σας αποτύπωμα.

Πάρτε την απόφαση να μειώσετε τη χρήση πλαστικών αντικειμένων μίας χρήσης στην καθημερινότητά σας. Για αρχή, επιλέξτε την επαναχρησιμοποιούμενη τσάντα για τα ψώνια σας, αντί για πλαστικές σακούλες.

Επίσης, μπορείτε να αποφύγετε τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών. Αρχίστε να παίρνετε στη δουλειά το δικό σας θερμός και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάρτινα και ή μεταλλικά καλαμάκια.

Μειώστε τη χρήση του πλαστικού
Φυτέψτε το δικό σας δέντρο

Φυτέψτε το δικό σας δέντρο

Τα δέντρα παίζουν σπουδαίο ρόλο στον πλανήτη μας. Απορροφούν το διοξείδιο του άνθρακα που βρίσκεται στον αέρα, βοηθούν την αποκατάσταση του οικοσυστήματος και των τοπικών κοινωνιών, και προσφέρουν ομορφιά και σκιά.

Η δεντροφύτευση είναι μια πολύ σημαντική διαδικασία. Επουλώνει τις πληγές των δασών και τα προστατεύει από την ερημοποίηση. Βοηθά στην αποκατάσταση των οικοσυστημάτων, τη δημιουργία νέων πνευμόνων οξυγόνου και την υποστήριξη των τοπικών κοινοτήτων.

Πηγαίνετε μαζί με τα παιδιά σας σε κάποια δεντροφύτευση. Έτσι, θα τα βοηθήσετε να καταλάβουν την τεράστια σημασία των δασών και να μάθουν να τα σέβονται και να τα προστατεύουν.

Φυτέψτε το δικό σας δέντρο