Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Φιλική προς το περιβάλλον, αλλά και τον μηνιαίο προϋπολογισμό σας, η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον, καθώς προσφέρει ευελιξία και άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις. Με μια βόλτα στα Media Markt μπορείτε να βρείτε ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Παράλληλα, κερδίζετε 20% €πιστροφή στις αγορές σας με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Για την προσφορά 20% €πιστροφή στη Media Markt ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
   
Hoverboard

Hoverboard

To hoverboard ή αλλιώς πατίνι ισορροπίας είναι για εσάς που θέλετε να «ρολάρετε» με άνεση και στυλ. Το συγκεκριμένο πατίνι κινείται μπροστά, πίσω και περιστρέφεται, ανάλογα με τις κινήσεις που κάνετε με το σώμα σας.

Μπορεί να χρειαστείτε αρκετή εξάσκηση στην αρχή, ώστε να καταφέρετε να το χρησιμοποιείτε χωρίς να χάνετε την ισορροπία σας. Όμως, αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.

Νέοι άνω των 12 ετών θα το λατρέψουν και θα γίνει το αγαπημένο μέσο μεταφοράς τους στη γειτονιά και στις βόλτες.

Μέχρι να εξοικειωθείτε, βεβαιωθείτε ότι η διαδρομή που θα ακολουθήσετε είναι βατή και χωρίς εμπόδια. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να φοράτε κράνος στις διαδρομές σας.

Hoverboard
Ηλεκτρικό πατίνι

Ηλεκτρικό πατίνι

Το ηλεκτρικό πατίνι είναι ένα μέσο μετακίνησης για μέσα στην πόλη που κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό. Είναι εύκολο στην οδήγηση και μπορείτε να το πάρετε μαζί σας στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Όταν κάνετε την έρευνα αγοράς σας αυτό, χρειάζεται να κοιτάξετε στα τεχνικά χαρακτηριστικά του πατινιού σας, όπως το επίπεδο αδιαβροχοποίησης / στεγανότητας. Συνήθως τα πατίνια είναι αδιάβροχα, ωστόσο, σε περίπτωση έντονης βροχόπτωσης, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε άλλο μέσο μετακίνησης.

Σύμφωνα με τον ΚΟΚ τα ηλεκτρικά πατίνια με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ./ώρα απαγορεύεται να κυκλοφορούν σε δρόμους που έχουν όριο ταχύτητας πάνω από 50χλμ./ώρα.

Επιπλέον, οι αναβάτες ηλεκτρικών πατινιών πρέπει να κινούνται στο δεξί άκρο του οδοστρώματος, όταν δεν υπάρχει ποδηλατόδρομος.

Ηλεκτρικό πατίνι
Ηλεκτρικό ποδήλατο

Ηλεκτρικό ποδήλατο

Σας αρέσει το ποδήλατο και θέλετε να το χρησιμοποιείτε για τη μετακίνησή σας στην πόλη. Όμως, σκέφτεστε ότι θα κουράζεστε και θα ιδρώνετε σε μεγάλες αποστάσεις ή ανηφόρες. Το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι η λύση για εσάς.

Διαθέτει ηλεκτροκινητήρα που υποβοηθά τον αναβάτη με ταχύτητα έως και 25 χλμ./ώρα. Έτσι, κάνετε με άνεση τις βόλτες σας. Επιπλέον, διαθέτει ταχύτητες και φρένα και μπορείτε να το χρησιμοποιείται σαν απλό ποδήλατο όποτε θέλετε.

Η μπαταρία του είναι συνήθως αποσπώμενη. Την αφαιρείτε και να την φορτίζετε σε συμβατική πρίζα. Όταν κάνετε έρευνα αγοράς για ηλεκτρικό ποδήλατο, καλό είναι να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Τέλος, οι ποδηλάτες απαγορεύεται να κινούνται σε αυτοκινητόδρομους και δρόμους ταχείας κυκλοφορίας. Εάν δεν υπάρχει ποδηλατόδρομος, πρέπει να παραμένουν στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος.

Ηλεκτρικό ποδήλατο