Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Τώρα που επιστρέψαμε για τα καλά στην καθημερινότητα, πάρε μερικές ιδέες πώς μπορείς να περάσεις το χρόνο σου στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Άκου την αγαπημένη σου μουσική

Είναι ίσως η πιο διαδεδομένη ασχολία όσων επιλέγουν να μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αποθηκεύεις καινούργια album, νέους καλλιτέχνες και κάπως έτσι μαθαίνεις τα μουσικά νέα μέχρι την επόμενη στάση. Προμηθεύσου, λοιπόν, τα κατάλληλα ακουστικά, αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να φτιάξεις τις αγαπημένες λίστες σου και είσαι έτοιμος.

5 τρόποι για να μη βαριέσαι στα μέσα μαζικής μεταφοράς 1

Διάβασε ένα βιβλίο

Άλλη μια συχνή ασχολία όσων επιλέγουν λεωφορεία, μετρό ή τρόλεϊ. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως στα socialmedia έχουν δημιουργηθεί και οι αντίστοιχες ομάδες προκειμένου να επηρεάσουν τους βιβλιόφιλους με διαφορετικές και πρωτότυπες προτάσεις βιβλίων. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα είσαι στην αναμονή, μην ξεχάσεις να βάλεις ένα βιβλίο στην τσάντα σου.

5 τρόποι για να μη βαριέσαι στα μέσα μαζικής μεταφοράς 2

Μοιράσου τη διαδρομή με φίλους

Το γεμάτο πρόγραμμα της καθημερινότητας “κλέβει” χρόνο από ανθρώπους που αγαπάς, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε όλο και λιγότερο. Προσπάθησε, λοιπόν, να βρεις την καλύτερη δυνατή διαδρομή που εξυπηρετεί εσένα και τον/τη φίλο/η σου, που τόσο καιρό έχεις να δεις.

5 τρόποι για να μη βαριέσαι στα μέσα μαζικής μεταφοράς 3

Φτιάξε λίστες με όσα πρέπει/θέλεις να κάνεις

Αν ανήκεις σε αυτούς που διαμαρτύρονται ότι ο χρόνος δεν τους φτάνει ή πως ξεχνάνε όσα έχουν να κάνουν, τότε η ώρα που περνάς στα μέσα είναι η ιδανική ευκαιρία για οργάνωση. Είτε με τον παραδοσιακό τρόπο, γράφοντας σε ένα σημειωματάριο όσα έχεις να κάνεις, είτε στο κινητό, εκμεταλλεύσου αυτόν τον χρόνο προς όφελός σου.

5 τρόποι για να μη βαριέσαι στα μέσα μαζικής μεταφοράς 4

Μάθε κάτι καινούργιο

Το κινητό πλέον δεν είναι μόνο για τις φωτογραφίες, τα socialmedia και την επικοινωνία. Μπορεί να σου προσφέρει πολλά περισσότερα, όπως είναι η δυνατότητα να μάθεις μια ξένη γλώσσα, να βρεις καινούργιες συνταγές ή να δεις διάφορα how-to βίντεο για όλα τα θέματα που σε απασχολούν, αλλά ποτέ δεν έχεις χρόνο να μάθεις και να ασχοληθείς μαζί τους. Η πιο κατάλληλη ώρα είναι αυτά τα λεπτά μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου.

5 τρόποι για να μη βαριέσαι στα μέσα μαζικής μεταφοράς 5