Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Πλησιάζει αποκριάτικο πάρτι και ακόμα δεν βρήκατε την πιο κατάλληλη παιδική στολή; Πάρτε μερικές ιδέες για το πώς να αξιοποιήσετε ό,τι υπάρχει στο σπίτι!
   
Ο αστροναύτης

Ο αστροναύτης

Αν έχετε στην ντουλάπα σας ένα φαρδύ παντελόνι του σκι και το αντίστοιχο μπουφάν του, τότε πολύ εύκολα μπορείτε να ντύσετε τον μικρό σας αστροναύτη. Ολοκληρώστε την αποκριάτικη στολή με ένα κράνος ή καπέλο με αυτιά! Απογειώστε ακόμα περισσότερο τον αστροναύτη σας, βάζοντας στην πλάτη δύο μπουκάλια νερό βαμμένα λευκά και κολλώντας πολύχρωμο γκοφρέ χαρτί ακριβώς από κάτω.
Ο αστροναύτης
Πιλότος

Ο πιλότος

Θα μπορούσε η παραπάνω στολή να εξελιχθεί λίγο περισσότερο, σε έναν πιο παραμυθένιο πιλότο! Εξοπλίστε τη με χάρτινα φτερά που μπορούν να κρεμαστούν στο πίσω μέρος. Φυσικά, η συγκεκριμένη στολή μπορεί να γίνει και πιο αυστηρή, πιο κλασική: υφασμάτινο μπλε παντελόνι, λευκό πουκάμισο και μπλε γραβάτα! Για να τελειοποιηθεί η καρναβαλίστικη στολή αρκεί να βρείτε και το αντίστοιχο καπέλο!
Πιλότος
Το γλυκό

Το γλυκό

Αφήνουμε σε εσάς να επιλέξετε το είδος του γλυκού: μπισκότο ή donut; Πώς θα επιλέξετε; Από τα μαξιλάρια που έχετε στο σπίτι! Ράψτε ένα κορδόνι, ώστε το παιδί να μπορεί να το κρεμάσει μπροστά του. Συνεχίστε με έντονο, χρωματιστό βάψιμο κι ένα κολάν και είστε έτοιμοι!
Το γλυκό
Φάντασμα

Το φάντασμα

Δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα, καθώς είναι η πιο διαδεδομένη και εύκολη χειροποίητη στολή! Αρκεί ένα παλιό, λευκό σεντόνι, δύο τρύπες στα μάτια και… μπου!
Φάντασμα
Δικηγόρος

Ο δικηγόρος

Κοστούμι, χαρτοφύλακας, σοβαρό ύφος και έτοιμη η πιο αυστηρή, παιδική στολή!
Δικηγόρος
Ζωγράφος

Ο ζωγράφος

Αν το παιδί σας έχει μια πιο… καλλιτεχνική φύση, τα καρναβάλια είναι ακόμα μια ευκαιρία για να την εκφράσει! Με καπέλο μπερέ, πολύχρωμα ρούχα και μια παλέτα είναι έτοιμος! Εννοείται πως αν σας αρέσει να παίζετε με τα χρώματα, μπορείτε να βάψετε τόσο τα ρούχα, αλλά και το πρόσωπό του!
Ζωγράφος