Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Δεν χρειάζεται να έχετε πάθος με τα γκάτζετ για να θέλετε ένα καλό και αξιόπιστο κινητό. Αφού σχεδόν όλα γίνονται διαδικτυακά με ένα κλικ, το κινητό μας έχει γίνει πλέον ο πιο έμπιστος φίλος και συνεργάτης, και αξίζει να επενδύσουμε σε αυτό. Ακολουθούν μερικές καθημερινές περιστάσεις, όπου τα smartphones μας μάς λύνουν τα χέρια, για να πείσουν και τους πιο διστακτικούς.

   
Εξωτερικές δουλειές ένα κλικ μακριά

Εξωτερικές δουλειές ένα κλικ μακριά

Θέλετε να παραγγείλετε φαγητό απ’ έξω; Μήπως θέλετε ν’ αγοράσετε ένα δώρο χωρίς να τρέχετε στα μαγαζιά; Ό,τι κι αν χρειάζεστε βρίσκεται πλέον ένα κλικ μακριά, ακόμη κι αν είναι ένα ταξί για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας.

Παράλληλα, έχει ήδη έρθει η αρχή του τέλους για τις ουρές σε τράπεζες και υπηρεσίες. Εάν δεν τακτοποιείτε ήδη τις υποχρεώσεις σας ηλεκτρονικά, σιγά σιγά θα χρειαστεί να μπείτε στη διαδικασία.

Εάν κατεβάσετε τις κατάλληλες εφαρμογές στο smartphone σας, μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή να εξυπηρετήσετε κάθε ανάγκη σας και να έχετε τον πλήρη έλεγχο των κινήσεών σας. Μάλιστα, εάν βάλετε και υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο του κινητού σας, είστε σίγουροι ότι δεν θα ξεχάσετε ποτέ καμία υποχρέωσή σας.

Εξωτερικές δουλειές ένα κλικ μακριά
Συναντήσεις με οικοδεσπότη το κινητό μας

Συναντήσεις με οικοδεσπότη το κινητό μας

Οι πλατφόρμες επικοινωνίας είναι πολλές. Για πολλούς έχουν γίνει πλέον κομμάτι της εργασιακής και εκπαιδευτικής καθημερινότητάς τους. Πόσες συναντήσεις έχετε κάνει φέτος μέσα από Zoom, Teams, Webex, και Skype, και πόσες από αυτές έχει χρειαστεί να τις κάνετε τελικά μέσω κινητού;

Η καθημερινότητα είναι τέτοια που πλέον μπορεί να χρειαστεί να συμμετάσχετε ανά πάσα στιγμή σε μια συνάντηση, ακόμη κι αν είστε εν κινήσει!

Εάν επενδύσετε σε ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας και ένα καλό πακέτο σύνδεσης, ξέρετε ότι θα είστε πάντα έτοιμοι για οτιδήποτε προκύψει ανά πάσα στιγμή.

Συναντήσεις με οικοδεσπότη το κινητό μας
Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Η νέα γενιά έξυπνων οικιακών συσκευών μάς έχει λύσει τα χέρια. Δεν χρειάζεται καν να είστε πλέον σπίτι για να λειτουργήσουν, αφού όλες οι οικιακές συσκευές νέας τεχνολογίας μπορούν να συνδεθούν με το smartphone σας.

Έτσι μπορείτε να κάνετε τα πάντα πάλι με ένα κλικ από το κινητό σας –είτε είστε εκτός σπιτιού είτε χαλαροί στο κρεβάτι! Άλλωστε, ζούμε πλέον στην εποχή που μπορούμε μέχρι και καφέ να ψήσουμε από το κινητό μας!

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
Πολύτιμες στιγμές που μένουν

Πολύτιμες στιγμές που μένουν

Κάποιες εμπειρίες και στιγμές μένουν για πάντα αποθηκευμένες στο μυαλό και την καρδιά μας. Χάρη στο κινητό μας μπορούν να υπάρχουν και αποτυπωμένες σε φωτογραφίες ή βίντεο. Έτσι μπορούμε να τις βλέπουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή και να τις μοιραζόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους.

Υπάρχουν πλέον και εκτυπωτές που συνδέονται απευθείας με το smartphone για άμεση εκτύπωση των φωτογραφιών που τραβάτε από το κινητό σας.

Εάν είστε σε διαδικασία αγοράς νέου κινητού, η ανάλυση της κάμερας είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που καλό είναι να ελέγξετε. Έτσι θα βλέπετε τις εμπειρίες σας σε υψηλή ανάλυση.

Πολύτιμες στιγμές που μένουν