Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Λίγο πριν το καθιερωμένο γράμμα των Χριστουγέννων, κάνε μια παύση και πάρε ιδέες για το τι να ζητήσεις φέτος από τον Άγιο! 

Μια νέα ντουλάπα

Ή γενικότερη ανανέωση του χώρου σου.
Το 2019 ας είναι η χρονιά των αλλαγών. Ίσως να είναι φέτος η ώρα να αντικαταστήσεις το παλιό έπιπλο ή να πάρεις μια καινούργια ντουλάπα. Και τι καλύτερο από το να το ζητήσεις από τον αγαπημένο Άγιο μικρών και μεγάλων;

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη 1

Το πολυπόθητο ρούχο

Αυτό που είδες στη βιτρίνα. Τώρα είναι η ώρα να το ζητήσεις! Πολύ περισσότερο, ζήτησε από τον Άγιο το αγαπημένο σετ που θέλεις τόσο πολύ να βάλεις στη ντουλάπα σου -που ίσως έρθει και αυτή ως δώρο - και που ξέρεις; Τη φετινή χρονιά μπορεί όλα να πραγματοποιηθούν. 

Ένα νέο κινητό ή υπολογιστή

Βαρέθηκες να μένεις από μπαταρία ή να αργεί συνεχώς ο υπολογιστής σου; Τότε γιατί δεν ζητάς από τον Άγιο Βασίλη μια νέα τεχνολογική επιλογή που θα διευκολύνει την καθημερινότητά σου; Φρόντισε, όμως, η περιγραφή σου να είναι αναλυτική, ώστε ο Άγιος να σου φέρει το σωστό μοντέλο!

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη 2

Καινούργια αθλητικά

Αν είσαι από αυτούς που πάντα βρίσκουν μια δικαιολογία για να μην ξεκινήσουν γυμναστήριο, τα αθλητικά παπούτσια ας μην είναι μια από αυτές, τουλάχιστον για τη χρονιά που έρχεται. Τα καινούργια σου αθλητικά, αυτά που θα ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη, θα σου προσφέρουν άνεση για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Και κάπως έτσι, ίσως στο τέλος να ξεκινήσεις και το τρέξιμο.

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη 3

Περισσότερο ελεύθερο χρόνο

Οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας παραγκωνίζουν κάπως τον ελεύθερο χρόνο μας. Τι θα έλεγες να αλλάξει αυτό το 2019; Ευχήσου, λοιπόν, στον Άγιο Βασίλη να σου φέρει περισσότερο ελεύθερο και ποιοτικό χρόνο για να κάνεις αυτά που αγαπάς. Και ποια άραγε είναι αυτά; Ένα θέατρο ή ένας κινηματογράφος με καλή παρέα; Μια βόλτα στο αγαπημένο σου μέρος παρέα με ένα γλυκό; Όποια κι αν είναι η αγαπημένη σου δραστηριότητα, δώσε στον Άγιο Βασίλη το περιθώριο να στην πραγματοποιήσει!