Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Μετά τη γιορτή της μητέρας σειρά έχει η γιορτή του πατέρα, του ανθρώπου που αποτελεί πρότυπο για κάθε παιδί καθώς μεγαλώνει. Ακολουθούν ιδέες για να τιμήσετε με ξεχωριστό τρόπο τον μπαμπά σας ή αυτόν που σάς στάθηκε σαν μπαμπάς.

   
Γιορτάζουμε με αγαπημένους ανθρώπους

Γιορτάζουμε με αγαπημένους ανθρώπους

Κάθε γιορτή είναι μία ακόμη αφορμή για να μαζευτούμε όλοι μαζί και να έρθουμε κοντά με τους αγαπημένους ανθρώπους μας.

Έτσι, λοιπόν, και η γιορτή του πατέρα είναι η τέλεια ευκαιρία για να μαζευτείτε με τους αγαπημένους σας και να γιορτάσετε τον μπαμπά σας.

Μπορείτε να οργανώσετε ένα ωραίο γεύμα στο σπίτι, μια κοινή έξοδο για φαγητό ή ακόμη κι ένα πικ νικ στην παραλία. Σημασία έχει να είστε όλοι μαζί και να περάσετε ποιοτικό χρόνο παρέα.

Γιορτάζουμε με αγαπημένους ανθρώπους
Γιορτάζουμε με ωραίες εμπειρίες

Γιορτάζουμε με ωραίες εμπειρίες

Εισιτήρια για μια συναυλία, για έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ; Ή μήπως μια μέρα που θα δοκιμάσετε μαζί ένα extreme sport για πρώτη φορά;

Οι επιλογές είναι πολλές και τώρα που είναι καλοκαίρι, έχετε ακόμη περισσότερες, που μπορούν να συναρπάσουν κάθε μπαμπά!

Επίσης, εάν προτιμάτε μια κοινή δραστηριότητά με λιγότερη … δράση, μπορείτε να κανονίσετε έξοδο για σινεμά στον αγαπημένο σας θερινό κινηματογράφο. Τι πιο ωραίο από μια βραδιά με ταινία και ποπ κορν!

Γιορτάζουμε με ωραίες εμπειρίες
Γιορτάζουμε με ξεχωριστά δώρα

Γιορτάζουμε με ξεχωριστά δώρα

Εάν θέλετε να προσφέρετε ένα δώρο που θα μείνει, έχετε πολλές επιλογές. Εκτός από τα κλασσικά gadget, που μπορεί να αρέσουν στον μπαμπά σας, σκεφτείτε να του κάνετε ένα πιο καλοκαιρινό δώρο.

Τι θα λέγατε για ένα μαγιό ή ένα καπέλο για την παραλία; Εάν έχετε να κάνετε με βιβλιοφάγο, τότε το καλύτερο δώρο θα ήταν ένα βιβλίο για το καλοκαίρι.

Σε κάθε περίπτωση, δεν χρειάζεται να πάρετε κάτι ακριβό. Είναι σίγουρο ότι ο μπαμπάς σας θα εκτιμήσει και μόνο τη σκέψη. Έξτρα πόντοι εάν συνοδεύσετε το δώρο σας με μία κάρτα με αφιέρωση!

Γιορτάζουμε με ξεχωριστά δώρα