Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η μητρική φροντίδα, η συμβουλή και η αγκαλιά της μαμάς, το μαμαδίστικο φαγητό. Οι μαμάδες είναι δίπλα μας καθημερινά και μας στηρίζουν με πολλούς και διάφορους τρόπους. Κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου είναι η δική μας ευκαιρία να γιορτάσουμε τις μαμάδες–μητέρες ή τις γυναίκες που μας έχουν σταθεί σαν μαμάδες, όπως τους αξίζει. Είστε μαμά; Θέλετε να ευχηθείτε στη μητέρα σας ή τη μητέρα των παιδιών σας; Ακολουθούν ιδέες για να γιορτάσετε την ημέρα αυτή με ξεχωριστό τρόπο.

   
Γιορτάζετε τη μητέρα σας;

Γιορτάζετε τη μητέρα σας;

Το πιο σημαντικό δώρο που έχετε να προσφέρετε στη μητέρα σας είναι να της εκφράσετε την αγάπη σας. Αφιερώστε της χρόνο για να μιλήσετε ή να κάνετε μαζί κάποια δραστηριότητα.

Μια ωραία κίνηση θα ήταν να της στείλετε λουλούδια. Επίσης, μπορείτε να μαγειρέψετε και να της κάνετε το τραπέζι. Έτσι, θα την εκπλήξετε ευχάριστα και θα την ξεκουράσετε.

Φυσικά είναι καλοδεχούμενο και κάθε υλικό δώρο που ξέρετε ότι θα της αρέσει. Η συγκεκριμένη γιορτή είναι συμβολική, ωστόσο μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να της κάνετε δώρο κάτι που ήθελε καιρό ή κάτι που της αρέσει, ανάλογα με το budget σας.

Επιπλέον, θα μπορούσατε να της προσφέρετε κάτι χειροποίητο, με την προσωπική πινελιά σας. Όποια επιλογή κι αν κάνετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το εκτιμήσει.

Γιορτάζετε τη μητέρα σας;
Είστε μητέρα;

Είστε μητέρα;

Οι επιλογές είναι πολλές για να γιορτάσετε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα. Βασική προϋπόθεση είναι να είστε μαζί με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Εάν θέλετε εδώ και καιρό να μαζευτείτε και να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας, αυτή είναι η ευκαιρία σας! Μπορείτε να φάτε όλοι μαζί στο σπίτι την Κυριακή ή να κλείσετε τραπέζι στο αγαπημένο σας εστιατόριο. Εναλλακτικά, εάν ο καιρός είναι καλός, μπορείτε να κανονίσετε μια οικογενειακή εξόρμηση στη φύση ή τη θάλασσα.

Εάν δεν θέλετε να οργανώσετε τίποτα και το μόνο που χρειάζεστε είναι να χαλαρώσετε στο σπίτι, τότε δεν έχετε παρά να βάλετε στο αθόρυβο το κινητό σας και να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας. Η μέρα αυτή είναι δική σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε.

Είστε μητέρα;
Γιορτάζετε τη μητέρα των παιδιών σας;

Γιορτάζετε τη μητέρα των παιδιών σας;

Η γιορτή της μητέρας είναι ακόμη μια ευκαιρία για να γιορτάσετε με τη σύντροφο σας και να της δείξετε την εκτίμηση σας. Αυτή η ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνη.

Μπορείτε να οργανώσετε ευχάριστες εκπλήξεις. Βοηθήστε τα μικρότερα παιδιά να της ετοιμάσουν μια κάρτα, μια χειροποίητη κατασκευή ή να της σερβίρουν πρωινό στο κρεβάτι. Περάστε την ημέρα μαζί ανατρέχοντας σε οικογενειακά άλμπουμ με φωτογραφίες, που θα της ξυπνήσουν ευχάριστες αναμνήσεις.

Εναλλακτικά, μπορείτε να οργανώσετε μία έξοδο σε έναν χώρο που την εμπνέει και την ξεκουράζει. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε να πάτε για φαγητό στο αγαπημένο της εστιατόριο.

Οι επιλογές είναι πολλές. Διαλέξτε αυτό που πιστεύετε ότι θα την ευχαριστήσει περισσότερο. Όπως κι αν γιορτάσετε αυτήν την ημέρα, σημασία έχει να περάσει εκείνη όμορφα και να ξεκουραστεί.

Γιορτάζετε τη μητέρα των παιδιών σας;