Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας 1

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει. Και μπορεί να έχεις μάθει να σου κάνει η ίδια δώρα, όμως τώρα είναι η σειρά σου. Πάρε μερικές ιδέες για τα καλύτερα δώρα σε μαμάδες!

Κολάζ φωτογραφιών

Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας 2

Φέτος μπες στον κόπο να φτιάξεις κάτι δικό σου και φυσικά κάτι πρωτότυπο. Εκτύπωσε ή διάλεξε μερικές αγαπημένες σας φωτογραφίες από κάθε ηλικία κα φτιάξε ένα κολάζ! Στην αγορά θα βρεις κορνίζες για παραπάνω από μία φωτογραφίες, αλλά αν θέλεις μπορείς να τις βάλεις όλες σε ένα χαρτόνι και –γιατί όχι;- με μια χειρόγραφη αφιέρωση! Ειδικά αν δε ζείτε μαζί και βρίσκεσαι μακριά, αυτό το δώρο θα μετρήσει ακόμη περισσότερο για την ίδια και έτσι θα θυμάστε για πάντα τις ομορφότερες στιγμές και το πώς μεγαλώνετε μαζί… 
Extra tip: Για μια παραπάνω δόση συναισθηματισμού, εκτύπωσε τις φωτογραφίες σε ασπρόμαυρο!

Πρακτικό gadget

Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας 3

Αν έχεις μια νέα μητέρα, που ασχολείται και τα καταφέρνει με την τεχνολογία, τότε υπάρχουν διάφορα gadgets που θα την εντυπωσιάσουν! Από κάτι πρακτικό για την κουζίνα ή τη δουλειά της μέχρι κάτι βοηθητικό για τη ρουτίνα περιποίησης ή γενικά το σπίτι, μια βόλτα στο internet και τα μαγαζιά σίγουρα θα σε διευκολύνει να βρεις αυτό που ψάχνεις. 
Extra tip: Αν φοβάσαι πως δε θα τα καταφέρει με κάτι τέτοιο, μπορείς απλά να της κατεβάσεις και να της εξηγήσεις πώς λειτουργεί μια έξυπνη εφαρμογή στο κινητό, που πιστεύεις ότι θα την εξυπηρετήσει. 

Σετ καλλυντικών ή περιποίησης

Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας 4

Αν ξέρεις το αγαπημένο της άρωμα ή την κρέμα σώματος που προτιμά, τότε η γιορτή της μητέρας είναι μια κατάλληλη ευκαιρία για να της δείξεις πόσο τη ξέρεις! Διάλεξε ένα σετ από τα αγαπημένα της προϊόντα και ετοίμασε τα σε μια ωραία συσκευασία δώρου, που θα εκτιμήσει. 
Extra tip: Συνδύασε το δώρο αυτό με μια ιδιόχειρη ευχετήρια κάρτα, όπου να της περιγράφεις γιατί επέλεξες κάτι τέτοιο για αυτή την ημέρα. Εδώ είναι μια καλή ευκαιρία να της γράψεις κι ένα «ευχαριστώ»!

Βραδινή έξοδος

Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας 5

Η γιορτή της μητέρας ενδείκνυται για να βγεις μαζί της ένα ραντεβού! Κάνε κράτηση στο εστιατόριο που σας αρέσει ή που πηγαίνατε όταν ήσουν σε μικρότερη ηλικία και κάνε της μια γλυκιά έκπληξη χωρίς να της πεις τον προορισμό. Με την ίδια λογική, μπορείς να επιλέξεις και κάποιον κινηματογράφο ή θέατρο!
Εxtra tip: Τόλμησε να επιλέξεις και μια κοντινή απόδραση για το Σαββατοκύριακο, ώστε φέτος να έχετε ακόμη περισσότερο χρόνο οι δυο σας! 

Λουλούδια

Τα καλύτερα δώρα για τη γιορτή της μητέρας 6

Όσο κλισέ κι αν φαίνεται, είναι ένα δώρο με το οποίο όλες οι μαμάδες ξετρελαίνονται! Αν λείπεις από το σπίτι, φρόντισε να της στείλουν μια μεγάλη ανθοδέσμη με τα λουλούδια, που αγαπάει και μια κατάλληλη αφιέρωση!
Extra tip: Σε οργανωμένα ανθοπωλεία, θα βρεις το κακτοειδές «Υπομονή». Ένα τέτοιο γλαστράκι αρκεί για να υπονοήσεις όσα δεν της λες τόσα χρόνια!