Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως η ημέρα των ερωτευμένων. Είτε πιστεύουμε είτε όχι, αυτή η γιορτή μάς δίνει ακόμη μια ευκαιρία να εκφράσουμε ενδιαφέρον και αγάπη στους αγαπημένους μας. Τώρα που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, σας δίνουμε ιδέες πώς να αξιοποιήσετε την ημέρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

   
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μια ακόμη αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη 1

Γιορτάζουμε με τον/τη σύντροφο μας

Φέτος η ημέρα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου είναι Κυριακή. Έτσι, θα έχετε όλη την ημέρα ελεύθερη να την αξιοποιήσετε μαζί στο έπακρο. Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια αναζωογονητική βόλτα, εάν ο καιρός το επιτρέπει.

Όταν επιστρέψετε σπίτι, μπορείτε να μαγειρέψετε παρέα ακούγοντας δυνατά την αγαπημένη σας μουσική. Μπορείτε να φτιάξετε τη σπεσιαλιτέ σας ή κάτι εντελώς καινούργιο. Δώστε έμφαση στο γεύμα.

Στολίστε το τραπέζι με φρέσκα λουλούδια και κεράκια για ένα διαφορετικό, πιο ωραίο σκηνικό στο σπίτι. Εάν δεν μένετε μαζί, μπορείτε να ακολουθήσετε την παράδοση και να στείλετε λουλούδια ή/και σοκολατάκια με μια ωραία κάρτα.

Πρόταση δώρου: άλμπουμ/χειροποίητο ημερολόγιο τοίχου με φωτογραφίες σας.

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μια ακόμη αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη 1
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μια ακόμη αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη 2

Γιορτάζουμε με την οικογένεια μας

Εάν ο καιρός που ήσαστε μόνο δύο στο σπίτι έχει παρέλθει, τότε η φετινή συγκυρία σάς δίνει μια ακόμη πολύ καλή ευκαιρία να γιορτάσετε την αγάπη με όλη την οικογένεια.

Τι πιο ωραίο από ένα κυριακάτικο brunch με όλη την οικογένεια; Θα ήταν πολύ ωραίο να μαγειρέψετε όλοι μαζί βοηθώντας ο καθένας με τον τρόπο του. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε όλοι μαζί μια ταινία ή να παίξετε ένα επιτραπέζιο. Ό,τι κι αν επιλέξετε, σημασία έχει να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί.

Πρόταση δώρου: ίδιες κάλτσες για όλους.

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μια ακόμη αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη 2
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μια ακόμη αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη 3

Γιορτάζουμε με τους φίλους μας

Σίγουρα αγαπάτε πολύ τους φίλους σας. Τους το δείχνετε όμως; Αξιοποιήστε αυτή την ημέρα για να γιορτάσετε τη φιλία σας.

Μπορείτε να κανονίσετε διαδικτυακές συναντήσεις με τους φίλους σας όχι μόνο για να πείτε τα νέα σας αλλά και να θυμηθείτε ωραίες στιγμές που έχετε περάσει μαζί όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόταση δώρου: ψηφιακό κολάζ με φωτογραφίες σας. (Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν για να φτιάξετε το κολάζ με τις φωτογραφίες σας.)

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μια ακόμη αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη 3
Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μια ακόμη αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη 4

Αφιερώνουμε την ημέρα στον εαυτό μας

Ακόμα και τώρα που όλοι μένουμε περισσότερο στο σπίτι, έχετε βρει την ευκαιρία να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο στον εαυτό σας; Ίσως αυτή είναι η ευκαιρία σας να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, όπως του αξίζει.

Σκεφτείτε ότι είναι Κυριακή και έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μόνο πράγματα που σας ευχαριστούν και που δεν έχετε χρόνο να κάνετε τις καθημερινές.

Μπορείτε να πάτε μια χαλαρή βόλτα, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να παίξετε στο κινητό, να δείτε πολλές ταινίες συνεχόμενα ή να κάνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο ακούγοντας μουσική. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, μην ξεχάσετε να παραγγείλετε το αγαπημένο σας φαγητό για να το γιορτάσετε.

Πρόταση δώρου: κάτι που θέλατε να αγοράσετε καιρό τώρα.

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Μια ακόμη αφορμή να γιορτάσουμε την αγάπη 4