Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση
Ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά και η ώρα για τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας πλησιάζει. Μια καλή ιδέα για φέτος είναι να κάνετε πιο χρηστικά δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή στον εαυτό σας. Επενδύστε σε έξυπνα gadget που διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και σας βοηθούν να εξοικονομήσετε ενέργεια στο σπίτι, το γραφείο ακόμη και στις μετακινήσεις σας.
   
Για το σπίτι

Για το σπίτι

Εάν σας συμβαίνει αρκετά συχνά να ξεχνάτε τα φώτα ανοιχτά στο σπίτι, σας έχουμε τη λύση. Κάντε τον χώρο σας πιο smart, προκειμένου να ελέγχετε τις συσκευές και την ενέργεια που καταναλώνετε.

Επενδύστε σε έξυπνους φωτισμούς, πρίζες και πολύπριζα που συνδέονται στο κινητό σας με Bluetooth. Έτσι, μπορείτε να απενεργοποιείτε ή να μειώνετε άμεσα τη στάθμη των συσκευών σας από όπου και αν βρίσκεστε.

Και για εσάς που ξεχνάτε να κλείσετε την τηλεόραση επειδή σας παίρνει ο ύπνος στον καναπέ, μια smart TV με sleep timer μπορεί να είναι η κατάλληλη αγορά.

Για το σπίτι
Για το γραφείο

Για το γραφείο

Για να εξοικονομήστε ενέργεια στο γραφείο μπορείτε να επενδύσετε σε συσκευές που φορτίζουν με τη βοήθεια της ηλιακής ενέργειας.

Ηλιακά powerbank καθώς και backpack με ενσωματωμένα ηλιακά πάνελ, είναι μερικά από τα gadget που είναι ιδανικά για να μειώσετε την κατανάλωση ρεύματος και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Επίσης, όσοι είστε λάτρεις των smartwatch αλλά δεν θέλετε να συνδέετε συνέχεια το ρολόι σας στο ρεύμα για να το φορτίζετε, υπάρχει και άλλη λύση. Αγοράστε ένα έξυπνο ηλιακό ρολόι και φορτίστε το εύκολα και γρήγορα.

Για το γραφείο
Για τις μετακινήσεις

Για τις μετακινήσεις

Αν ψάχνετε εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης στην πόλη και θέλετε να περιορίσετε τη χρήση του αυτοκινήτου, υπάρχουν αρκετές «πράσινες» λύσεις.

Με ένα ηλεκτρικό πατίνι  μπορείτε να παρακάμψτε την κίνηση της πόλης, να φτάσετε πιο γρήγορα στον προορισμό σας και να μειώσετε το κόστος στις μετακινήσεις σας.

Όσοι προτιμάτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ένα hoverboard είναι η κατάλληλη αγορά για εσάς. Η απόκτησή του σας του εγγυάται μια διαφορετική εμπειρία που μπορεί να ελαφρύνει κατά πολύ την τσέπη σας.

Για τις μετακινήσεις

Εάν λοιπόν στο φετινό Black Friday σκέφτεστε να κάνετε ένα διαφορετικό δώρο στον εαυτό σας, οι παραπάνω ιδέες είναι βέβαιο πως θα σας ενδιαφέρουν και θα σας προετοιμάσουν για τα Χριστούγεννα. Όσοι θέλετε να επενδύσετε σε τέτοια gadget, επισκεφθείτε τα καταστήματα Germanos και Cosmote και κερδίστε μαζί με τις Black Friday προσφορές, 15% €πιστροφή στις αγορές σας με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.