Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η online επικοινωνία έχει μπει στην καθημερινότητά μας περισσότερο από ποτέ. Είναι άλλωστε ο πιο εύκολος τρόπος να μείνουμε μακριά, αλλά ενωμένοι. 

Συνεχίζουμε να κρατάμε επαφή μέσα από το διαδίκτυο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά και με συνεργάτες και συναδέλφους. Γι’ αυτό έχουμε συγκεντρώσει χρήσιμες εφαρμογές που διευκολύνουν την καθημερινή μας επικοινωνία.

   
Houseparty

Houseparty

Μία διαφορετική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης έχει αρχίσει να κάνει αισθητή την παρουσία της και για πολύ καλό λόγο. Το Houseparty είναι μία πλήρης πλατφόρμα για βιντεοκλήσεις και chat. Προσφέρει επιπλέον λειτουργίες για ομαδικά παιχνίδια. 

Αν λοιπόν δεν θέλετε απλά να επικοινωνήσετε με τους αγαπημένους σας, αλλά και να διασκεδάσετε, το Houseparty είναι για εσάς.

Houseparty
Discord

Discord

Ένα πρόγραμμα που έχει κάνει θραύση στο χώρο του gaming είναι στη διάθεσή σας για μία εμπειρία μακριά από τα συνηθισμένα. Το Discord κέρδισε τους gamers χάρη στα κανάλια του: είναι φτιαγμένα για να συντονίζουν μεγάλο αριθμό χρηστών ταυτόχρονα, χωρίς να επιβαρύνουν τον υπολογιστή. 

Μία κλήση δύο ατόμων από το Skype μπορεί να επιβαρύνει περισσότερο τον υπολογιστή από μία συνομιλία στο Discord σε ένα κανάλι με 8 άτομα. 

Επιπλέον, στην εφαρμογή μπορείτε να βρείτε διάφορα δημόσια κανάλια με διαφορετικές θεματολογίες και μεγάλες κοινότητες. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά σας μπορείτε να συμμετέχετε σε online διαλόγους με χρήστες απ’ όλο τον κόσμο.

Discord
Zoom

Zoom

Το Zoom είναι ένα εργαλείο για βιντεοκλήσεις. Ελαφρύ και λειτουργικό, μπορεί πολύ εύκολα να αντικαταστήσει άλλες online πλατφόρμες επικοινωνίας οι οποίες προσφέρουν πολλές λειτουργίες, αλλά όχι τόσες για online βίντεο. 

Το Zoom δίνει τη δυνατότητα για διαδικτυακά σεμινάρια, τα Zoom Rooms, και για ανέβασμα δεδομένων – λειτουργίες ιδανικές για εύκολη και γρήγορη σύνδεση και επαγγελματική χρήση.

Zoom
BlueJeans

BlueJeans

Μία λύση επί πληρωμή για online κλήσεις είναι η εφαρμογή BlueJeans. Κυρίως επαγγελματικό εργαλείο και πολύ ελαφρύ από τη φύση του, το BlueJeans είναι βασισμένο σε υπηρεσία cloud, οπότε κάνει την online επικοινωνία ακόμα πιο εύκολη. 

Ένας εύχρηστος τρόπος για να μην χάνετε επαφή με τους συναδέλφους σας, καθώς έχει συμβατότητα με τα περισσότερα επαγγελματικά λογισμικά και είναι προσβάσιμο με την ίδια ευκολία από κάθε συσκευή.

BlueJeans

Όποια πλατφόρμα κι αν προτιμάτε, το σημαντικό είναι να μένετε συνδεδεμένοι με τους αγαπημένους σας, τους συναδέλφους και συνεργάτες σας και να δημιουργείτε χώρο και χρόνο για επικοινωνία, παρά την απόσταση. 

Ακόμα και οι πιο παραδοσιακές εφαρμογές (Viber, Skype, Whatsapp, Messenger κ.λπ.) μπορούν να έχουν τελείως διαφορετική χρήση αν εκμεταλλευτείτε τα διάφορα εργαλεία τους.

Το σημαντικό είναι να μένουμε σε επαφή και να μην χάσουμε την κοινωνικότητά μας.