Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Επιστρέφετε κι εσείς συχνά από το σουπερμάρκετ και αναρωτιέστε αν πράγματι χρειάζεστε όλα όσα αγοράσατε; Αυτό συμβαίνει γιατί έχουμε συνηθίσει να αγοράζουμε περισσότερα από όσα πραγματικά έχουμε ανάγκη. Σε μια περίοδο όπου οι τιμές των αγαθών και των βασικών υπηρεσιών αυξάνονται, μπορείτε να κάνετε πιο συνειδητές αγορές και να περιορίσετε το ποσό που δαπανάτε. Συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για εσάς που θέλετε να μειώσετε το κόστος σας, και να υιοθετήσετε νέες και πιο έξυπνες αγοραστικές συνήθειες.

   
Φτιάξτε τη λίστα σας

Φτιάξτε τη λίστα σας

Μια καλή αρχή για να μειώσετε τις περιττές αγορές είναι να φτιάχνετε λίστα με τα προϊόντα που χρειάζεστε, πριν πάτε στο σουπερμάρκετ.

Η λίστα σάς βοηθάει να αποφεύγετε τους πειρασμούς και να μένετε πιστοί στις αγορές που έχετε προϋπολογίσει. Επίσης καλό είναι να πηγαίνετε με γεμάτο στομάχι στο σουπερμάρκετ, κάτι που θα σας γλιτώσει από περισσότερα έξοδα.

Μια ακόμη καλύτερη λύση είναι πραγματοποιείτε τις αγορές σας ηλεκτρονικά, για να έχετε πλήρη έλεγχο του καλαθιού σας και των χρημάτων που ξοδεύετε.

Φτιάξτε τη λίστα σας
Επενδύστε στην ποιότητα

Επενδύστε στην ποιότητα

Βασικό είναι να δίνετε έμφαση στην ποιότητα και τη διατροφική αξία των προϊόντων που αγοράζετε.

Προτιμήστε τα εποχικά φρούτα και λαχανικά, που κάνουν καλό στον οργανισμό σας αλλά και στην τσέπη σας, καθώς είναι πιο οικονομικά.

Οι ποιοτικές αγορές είναι και πιο οικολογικές. Αγοράστε μόνο όσα χρειάζεστε και περιορίστε το συχνό φαινόμενο σπατάλης τροφίμων (food waste).

Επενδύστε στην ποιότητα
Κάντε έρευνα αγοράς

Κάντε έρευνα αγοράς

Εάν χρειάζεστε κι άλλη βοήθεια, έχουμε άλλη μία συμβουλή για να κάνετε ακόμη πιο στοχευμένες αγορές.

Όταν πηγαίνετε στο σουπερμάρκετ, μπορείτε να κάνετε έρευνα αγοράς για να εντοπίζετε τις προσφορές που υπάρχουν.

Έτσι, μπορείτε να αγοράζετε τα προϊόντα που επιθυμείτε σε χαμηλότερη τιμή, και να ξοδεύετε τα χρήματά σας πιο συνετά.

Κάντε έρευνα αγοράς

Κατανοούμε ότι οι ολοένα αυξανόμενες τιμές των αγαθών και βασικών υπηρεσιών πιέζουν συνεχώς τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Στηρίζουμε έμπρακτα την καθημερινότητά σας και σας προσφέρουμε διπλάσια ευρώ €πιστροφή στις αγορές σας με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή από τα συνεργαζόμενα σουπερμάρκετ, έως 12.03.2022.

Συνεργαζόμαστε με περισσότερα από 1.600 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους καταστήματα με πανελλαδικό δίκτυο, όπως Σκλαβενίτης, Μασούτης, My Market και Χαλκιαδάκης καθώς και πολλά τοπικά σουπερμάρκετ. Η προσφορά ισχύει και για online αγορές από τον Σκλαβενίτη και το e-fresh.gr.

Μάθετε πώς μπορείτε να κερδίζετε διπλάσια ευρώ €πιστροφή για αγορές σε σουπερμάρκετ.