Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Καθώς η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε πτυχή της ζωής μας, δεν θα μπορούσε να λείπει και από την κουζίνα μας. Οι νέες, έξυπνες οικιακές συσκευές κάνουν το καθημερινό μαγείρεμα παιχνίδι, σας οργανώνουν τις προμήθειες τροφίμων και πλένουν τα πιάτα ακόμα κι όταν λείπετε. Επιλέξαμε για σας τις τελευταίες καινοτομίες που θα σας κάνουν να μην ξεκολλάτε από την κουζίνα σας.

   
Ψυγεία που σκέφτονται για σας

Ψυγεία που σκέφτονται για σας

Το ψυγείο είναι αναμφισβήτητα ο βασιλιάς της κουζίνας. Τα νέα ψυγεία που χρησιμοποιούν τεχνητή νοημοσύνη δεν περιορίζονται μόνο στον ρόλο της διατήρησης των τροφίμων, αλλά γίνονται οι καλύτεροι διαχειριστές του νοικοκυριού σας.

Δεν χρειάζεται πια να ψάχνετε τι λείπει από το ψυγείο σας ούτε να ανησυχείτε ότι ξεχάσατε να ψωνίσετε κάτι από το σουπερμάρκετ. Οι κάμερες ΑΙ στο εσωτερικό του ψυγείου αναγνωρίζουν τα τρόφιμα που υπάρχουν στα ράφια και σας ειδοποιούν κάθε φορά που τελειώνει κάποιο.

Αν πάλι δεν προλάβετε  να πάτε για ψώνια, το ψυγείο με τεχνολογία ΑΙ μπορεί να σας προτείνει γεύματα με βάση τα υλικά που έχετε. Αν κάποτε το μαγείρεμα ήταν η πιο κουραστική σκέψη της ημέρας, με τα έξυπνα ψυγεία γίνεται μια διασκεδαστική διαδικασία.

Ψυγεία που σκέφτονται για σας
Κουζίνες που μαγειρεύουν μόνες τους

Κουζίνες που μαγειρεύουν μόνες τους

Πώς θα σας φαινόταν μια ηλεκτρική κουζίνα που διαλέγει μόνη της τον σωστό τρόπο ψησίματος και τη σωστή θερμοκρασία για κάθε φαγητό; Ακόμα και αν το μαγείρεμα δεν είναι το δυνατό σας σημείο, με τις νέες κουζίνες σίγουρα θα γίνετε οι καλύτεροι σεφ.

Η δυνατότητα της κουζίνας να αναγνωρίζει τα τρόφιμα και να προτείνει τις κατάλληλες θερμοκρασίες για καθένα από αυτά σας εξασφαλίζει πεντανόστιμα, καλομαγειρεμένα φαγητά. Παράλληλα, εξοικονομεί ενέργεια κι έτσι γλιτώνετε χρήματα και φροντίζετε το περιβάλλον.

Εάν πάλι φύγατε από το σπίτι αλλά ξεχάσατε την κουζίνα ανοιχτή, δεν χρειάζεται να γυρίσετε τρέχοντας. Μπορείτε να σβήσετε την ηλεκτρική κουζίνα από το κινητό σας και να μην κινδυνέψετε να καεί το φαγητό.

Κουζίνες που μαγειρεύουν μόνες τους
Πλυντήρια πιάτων που λειτουργούν από το κινητό σας

Πλυντήρια πιάτων που λειτουργούν από το κινητό σας

Μήπως ενώ είστε στη δουλειά σας θυμηθήκατε ότι ξεχάσατε να βάλετε μπροστά το πλυντήριο πιάτων; Κανένα πρόβλημα! Τα νέα πλυντήρια πιάτων με λειτουργία Wi-Fi σάς δίνουν τη δυνατότητα να τα θέσετε σε λειτουργία από το smartphone σας.

Με τα νέα προηγμένα πλυντήρια πιάτων μπορείτε να οργανώνετε τις εργασίες στην κουζίνα σας, ακόμα και όταν λείπετε. Επιλέγετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και λαμβάνετε ειδοποίηση όταν ο κύκλος πλύσης ολοκληρωθεί. Έτσι, όταν γυρίσετε στο σπίτι τα πιάτα θα είναι πλυμένα κι εσείς θα χαλαρώσετε στον καναπέ.

Επιπλέον, λαμβάνετε προσωποποιημένες συμβουλές, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, για να βελτιώσετε την απόδοση του πλυντηρίου σας και να έχετε καθαρά και λαμπερά σκεύη και περισσότερα χρήματα στο πορτοφόλι σας.

Πλυντήρια πιάτων που λειτουργούν από το κινητό σας

Οι έξυπνες συσκευές κουζίνας σάς γλιτώνουν χρόνο, χρήματα και ενέργεια. Επισκεφτείτε έως τις 04.02 τα καταστήματα Πλαίσιο και ζητήστε από τους εξειδικευμένους υπαλλήλους να σας κατατοπίσουν για να βρείτε συσκευές που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες. Κερδίζετε 20% €πιστροφή με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα για αγορά οικιακών συσκευών από 199€ και πάνω.

Μάθετε περισσότερα