Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Η περίοδος πριν τα Χριστούγεννα είναι γεμάτη ονομαστικές εορτές. Κατερίνα, Στέλιος, Ανδρέας, Νικόλαος, Άννα είναι μερικά από τα ονόματα που γιορτάζουν. Εάν έχετε στερέψει από ιδέες και περνάτε ατελείωτες ώρες στο ίντερνετ χωρίς να έχετε βρει κάτι να τους κάνετε δώρο, έχουμε μερικές καλές ιδέες για να σας βοηθήσουμε. Επίσης, με αφορμή το Black Friday και την έναρξη των προσφορών της εορταστικής περιόδου, η γκάμα των δώρων που έχετε στη διάθεσή σας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο.

   
Για τους λάτρεις της μουσικής

Για τους λάτρεις της μουσικής

Εάν ο φίλος ή η φίλη σας που γιορτάζει αγαπάνε τη μουσική, τότε μια καλή ιδέα είναι να του κάνετε δώρο ασύρματα ακουστικά, για να απολαμβάνει παντού και πάντα τα αγαπημένα του κομμάτια.

Εάν πάλι το δώρο προορίζεται για κάποιον που του αρέσει να ακούει δυνατά μουσική, τότε ένα φορητό ηχείο Bluetooth είναι το ιδανικό δώρο. Έτσι μπορείτε μέσα στις γιορτές να απολαύσετε παρέα τα αγαπημένα σας τραγούδια.

Επιπλέον ένα πικάπ μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ εντυπωσιακό δώρο, ειδικά για τους λάτρεις του vintage. Μάλιστα μπορείτε να το συνοδέψετε με αγαπημένους δίσκους.

Για τους λάτρεις της μουσικής
Για τους λάτρεις της τεχνολογίας

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας

Οι επιλογές στον τεχνολογικό τομέα είναι αμέτρητες. Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο έχει χόμπι τη φωτογραφία ή το βίντεο, προτείνουμε ανεπιφύλακτα μια κάμερα go-pro ή ένα drone για ακόμη πιο ποιοτικές λήψεις.

Για τους gamers της παρέας, μπορείτε να κάνετε δώρο κάποια κονσόλα, έτσι ώστε να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο έπακρο.

Για όσους προτιμούν να αράζουν σπίτι και να παρακολουθούν ταινίες ασταμάτητα, ένας προτζέκτορας μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία τους και να τους κρατήσει προσηλωμένους στην οθόνη.

Για τους λάτρεις της τεχνολογίας
Για τους λάτρεις της μόδας

Για τους λάτρεις της μόδας

Για τους φίλους και συγγενείς σας που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, είναι σίγουρο πως ένα ρούχο ή αξεσουάρ statement είναι το κατάλληλο δώρο.

Εάν η φίλη σας δεν σταματάει να μιλάει για εκείνο το συγκεκριμένο πουλόβερ ή το κόσμημα που θέλει εδώ και καιρό να αποκτήσει, ήρθε η ώρα να της το κάνετε δώρο.

Τέλος, για αυτούς που λατρεύουν τα παπούτσια προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τους χαρίσετε μπότες για τον χειμώνα ή αθλητικά παπούτσια για το γυμναστήριο.

Για τους λάτρεις της μόδας