Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διακοπές στο χωριό; Διάβασε εδώ πώς μπορείς να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου! 

Η αλήθεια είναι πως δύσκολα αποφασίζεις να πας καλοκαιρινές διακοπές μαζί με όλη την οικογένεια και τους συγγενείς, πολλές φορές όμως τυχαίνει! Φτιάξαμε, λοιπόν, μια λίστα με όσα μπορείς να κάνεις ώστε να περάσεις αξέχαστα ακόμα και στο χωριό.

   
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 1

Εξερεύνησε το μέρος

Βλέπεις με διαφορετική ματιά τον τόπο σου ως μικρό παιδί και διαφορετικά ως μεγάλος! Φέτος ήρθε η ώρα να δεις όλα όσα έχουν αλλάξει, όλα όσα δεν πρόλαβες ίσως να κάνεις σε μικρότερη ηλικία. Ξεκίνησε το πρωί με μια βόλτα στο χωριό. Πόσα έχουν αλλάξει άραγε; Ποια είναι τα καινούργια μέρη; Πιες έναν καφέ στην πλατεία και ανέπνευσε καθαρό αέρα, πιθανόν παρέα με τους παλιούς φίλους και συμμαθητές!
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 1
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 2

Διάβασε τα αγαπημένα σου βιβλία

Η ησυχία στο πατρικό σου σου δίνει μια μοναδική ευκαιρία: να διαβάσεις τα βιβλία που όλον τον χειμώνα δεν προλάβαινες! Εκμεταλλεύσου την και απόλαυσε στη βεράντα αυτά που αγαπάς περισσότερο!
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 2
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 3

Δες ταινίες

Το χωριό είναι το κατάλληλο μέρος για να κάνεις όλα όσα σου λείπουν. Εκτός από τα βιβλία, λοιπόν, ήρθε η ώρα να δεις και τις ταινίες του χειμώνα που έχασες! Ετοιμάσου για μοναδικές, κινηματογραφικές βραδιές μες στο καλοκαίρι.
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 3
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 4

Παίξε επιτραπέζια

Οι στιγμές στο χωριό μας επαναφέρουν στην αίγλη των παιδικών χρόνων μας! Έτοιμοι για παιχνίδι; Ζήτα από τους συγγενείς (μικρούς και μεγάλους) ή και τους φίλους σου να θυμηθείτε τις παλιές στιγμές που παίζατε με τις ώρες. Έτσι, θα ξεχαστείς από την καθημερινότητα της πόλης και σίγουρα θα γελάσεις πολύ.
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 4
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 5

Απόλαυσε τους αγαπημένους σου

Πολλές φορές η δουλειά και οι υποχρεώσεις καθώς και ο διαφορετικός τόπο κατοικίας μας στερούν οικογενειακές στιγμές. Φέτος που επιστρέφεις στο χωριό, επένδυσε στο να περάσεις χρόνο με αυτούς που σου λείπουν περισσότερο!
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 5
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 6

Αποσυνδέσου

Οι διακοπές στο χωριό σου προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία: να ξεχαστείς για λίγο από την online ζωή. Ακόμη κι αν το σήμα πιάνει, προτίμησε να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και τον περίγυρό σου.
Διακοπές στο χωριό: πώς να περάσεις καλά 6