Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Διακοπές τον Σεπτέμβρη ενώ όλοι επιστρέφουν; Διάβασε εδώ 5 λόγους που κάνουν τον Σεπτέμβριο τον καλύτερο μήνα διακοπών! 

Είναι πιο εύκολη η οργάνωση

Από την ανεύρεση του μέρους, μέχρι το κατάλυμα και τα εισιτήρια, όταν πας διακοπές τον Σεπτέμβρη όλα είναι ευκολότερα! Ενώ οι περισσότεροι προσπαθούν μετά κόπων και βασάνων να βρουν κάποιο μέρος που να τους αρέσει και να έχει διαθέσιμα δωμάτια, τον Σεπτέμβρη αυτός ο «σκόπελος» δεν υπάρχει. Ο κόσμος έχει επιστρέψει στις βάσεις του και το μέρος που θα επιλέξεις είναι σαν να σου… ανήκει. Έτσι, θα βρεις φθηνότερο ξενοδοχείο ή δωμάτιο και θα οργανώσεις την καθημερινότητά σου με ηρεμία και χωρίς το άγχος ότι κάποιος άλλος θα σου πάρει τη θέση.

Έχει περισσότερη ησυχία

Επακόλουθο του λιγότερου κόσμου είναι και η ησυχία. Αν δεν σου αρέσουν οι πολύβουες παραλίες και οι χώρες νησιών με κοσμοσυρροή, τότε ο Σεπτέμβριος είναι σίγουρα ο καλύτερος μήνας διακοπών για εσένα. Ειδικά αν επιλέξεις κάποιο νησί της Ελλάδας, είναι βέβαιο πως τον Σεπτέμβρη θα απολαύσεις πολύ περισσότερο τις όμορφες ακτές και τα γραφικά σοκάκια.

5 λόγοι που ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας διακοπών 1

Συνδυάζεις ευκολότερα βουνό με θάλασσα

Για όσους πηγαίνουν διακοπές τον Αύγουστο, υπάρχει ένας «καταναγκασμός» για παραθαλάσσια μέρη και κυρίως νησιά. Επιλέγοντας όμως να πας διακοπές τον Σεπτέμβριο, οι πιθανοί προορισμοί αυξάνονται: είτε στο εξωτερικό, είτε σε κάποιο ηπειρωτικό μέρος της χώρας, μπορείς να συνδυάσεις ευκολότερα βουνό με θάλασσα!

Ο καιρός είναι πιο γλυκός

Ο καύσωνας έχει υποχωρήσει και μπορείς να απολαύσεις τις διακοπές σου σε νορμάλ θερμοκρασίες χωρίς να λιώνεις από τη ζέστη, αγκαλιά με κάποιο κλιματιστικό. Μην ξεχνάς ότι τα νερά στις θάλασσες αυτήν την περίοδο είναι ακόμα πιο ζεστά και άρα ιδανικά για βουτιές!

5 λόγοι που ο Σεπτέμβρης είναι ο καλύτερος μήνας διακοπών 2

Η άδεια στο γραφείο γίνεται απλή υπόθεση

Ενώ γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων για το πώς θα πάρουν όλοι οι συνάδελφοι την άδειά τους τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο τα πράγματα γίνονται ευκολότερα. Αφενός δεν θα διαπραγματευτείς πολύ, αφετέρου δεν χρειάζεται να ανησυχείς για ό,τι προκύψει πίσω στο γραφείο όσο λείπεις, αφού οι περισσότεροι έχουν επιστρέψει!