Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Τα κατάφερες! Πέρασες στο πανεπιστήμιο κι ετοιμάζεσαι για τη φοιτητική σου ζωή. Εκτός από διάθεση για γνωριμίες και διάβασμα, υπάρχουν μερικά ακόμη βασικά πράγματα που θα χρειαστείς για να διευκολύνεις τη φοιτητική καθημερινότητα σου! Παρακάτω θα βρεις 5 gadget & apps που θα σε συντροφεύουν και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της φοιτητικής σου ζωής!

Power Bank

Στο Πανεπιστήμιο ετοιμάσου να περάσεις πολλές ώρες εκτός σπιτιού, καθώς το πρόγραμμα θα είναι ως εξής: σχολή – καφές – σχολή – φαγητό – ποτό! Κι επειδή τα smartphones δυστυχώς δε φημίζονται για τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας τους, προμηθεύσου έγκαιρα ένα power bank, που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση του 3%. Μπορείς να βρεις άπειρες επιλογές σε μεγέθη και σχέδια, που σίγουρα θα σου αρέσουν!

Εξωτερικός σκληρός δίσκος / USB Flash Drive

Ο εξωτερικός σκληρός δίσκος θα σε σώσει εκεί που δεν το περιμένεις. Το ίδιο κι ένα usb φλασάκι. Θα μπορείς να μεταφέρεις εύκολα αρχεία, όπως οι εργασίες ή η αγαπημένη σου μουσική. Με τον εξωτερικό σκληρό δίσκο, «σώζεις» και ευκολότερα όλο τον όγκο των αρχείων σου, σε περίπτωση που στον υπολογιστή συμβεί κάτι!

Σημειωματάριο / Evernote

Μπορεί τώρα να σου φαίνεται παλιομοδίτικο, ωστόσο ένα απλό και μικρό σημειωματάριο θα σε βοηθήσει να θυμάσαι καλύτερα τα εργαστήρια τις σχολές, τις προθεσμίες ή ακόμη και τους καφέδες. Αν δεν είσαι παραδοσιακός τύπος, τότε υπάρχουν άπειρες εφαρμογές που θα σε βοηθήσουν να κρατάς τις δικές σου σημειώσεις. Μια από αυτές είναι και το Evernote, που μπορείς να τα έχεις όλα συγκεντρωμένα!

Studdle

Μια ελληνική εφαρμογή που μετράει ήδη δύο χρόνια κι έχει γίνει η αγαπημένη των φοιτητών! Στο Studdle θα βρεις τα απαραίτητα για τη σχολή σου, όπως το πρόγραμμα μαθημάτων, νοικοκυρεμένα και χωρίς να ψάχνεις μεταξύ 2 ιστοσελίδων, ενός group στο Facebook και τελικά να μην είσαι σίγουρος για την απάντηση!

5 υπηρεσίες & apps για τον πρωτοετή φοιτητή 1

Eurobank Youth Project

Το πρώτο έτος του Πανεπιστημίου φέρνει την ενηλικίωση. Η ενηλικίωση συνδέεται άμεσα και με το σωστό έλεγχο και διαχείριση των χρημάτων. Είναι μάλλον η πρώτη φορά που θα κληθείς να βάλεις σε τάξη τα οικονομικά σου! Η Eurobank έχει τη λύση για όλους τους νέους 18 έως 27 ετών με προϊόντα, υπηρεσίες, αλλά και πρωτοβουλίες ειδικά σχεδιασμένες, είτε είσαι φοιτητής, είτε έτοιμος για τα σημαντικά σου βήματα. Ανάμεσα σε αυτές, digital υπηρεσίες e-banking & live pay, το πρόγραμμα επιβράβευσης «Επιστροφή», καθώς και τον προσωπικό σου λογαριασμό!

Μπορείς να μάθεις περισσότερα στο www.eurobankyouthproject.gr

* Αν τα φοιτητικά χρόνια σε βρουν σε μεγάλη πόλη, όπως η Αθήνα ή η Θεσσαλονίκη φρόντισε να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ώστε να είσαι εγκαίρως στο μάθημα και στο ραντεβού!