Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Σκέφτεστε να ανανεώσετε τις συσκευές στον χώρο σας; Σας προτείνουμε να κάνετε έξυπνες αγορές που θα ενισχύσουν τη λειτουργικότητα του σπιτιού σας, για να αποτελέσουν μια μακρόπνοη επένδυση για τον χώρο σας.

   
Έξυπνες οικιακές συσκευές που μένουν

Έξυπνες οικιακές συσκευές που μένουν

Πλυντήριο ρούχων και πιάτων, ψυγείο: οι οικιακές συσκευές είναι απαραίτητες, αφού εξυπηρετούν τις πιο βασικές ανάγκες μας μέσα στο σπίτι. Καλό είναι να επενδύσουμε σε αυτές για να μας βγάλουν ασπροπρόσωπους για πολλά χρόνια.

Ακόμη κι αν νοικιάζετε και δεν μένετε σε δικό σας σπίτι, οι οικιακές συσκευές μπορούν να σας ακολουθούν σε κάθε σπίτι. Πλέον, όλες οι καινούργιες συσκευές έχουν δυνατότητα σύνδεσης με το αντίστοιχα έξυπνο κινητό μας, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε τα πάντα με ένα κλικ.

Έξυπνες οικιακές συσκευές που μένουν
Ποιος είναι ο τύπος σας;

Ποιος είναι ο τύπος σας;

Πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αγορά οικιακών συσκευών, καλό είναι να έχετε κάνει έρευνα αγοράς για να δείτε τι θέλετε αλλά και πώς το θέλετε.

Για το ψυγείο, καλό είναι να γνωρίζετε τις διαστάσεις που εξυπηρετούν στην κουζίνα σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τύπο: δίπορτο, ψυγειοκαταψύκτη ή ψυγείο-ντουλάπα. Όσο για την κουζίνα, αποφασίστε εάν τη θέλετε εντοιχισμένη ή όχι.

Όσον αφορά το πλυντήριο ρούχων, καλό είναι και πάλι να δείτε ποιες διαστάσεις σάς εξυπηρετούν. Στη συνέχεια, επιλέξτε τύπο –εμπρόσθιας ή άνω φόρτωσης, πλυντήριο και στεγνωτήριο μαζί– αλλά και τη χωρητικότητα, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για το πλυντήριο πιάτων, επιλέξτε χωρητικότητα και εάν θέλετε να είναι εντοιχιζόμενο, ελεύθερο ή πλυντήριο πάγκου.

Ποιος είναι ο τύπος σας;
Ποιο είναι το ενεργειακό αποτύπωμά σας;

Ποιο είναι το ενεργειακό αποτύπωμά σας;

Αφού θα επενδύσετε σε αξιόπιστες και καλής ποιότητας οικιακές συσκευές, καλό είναι να εστιάσετε στην ενεργειακή απόδοσή τους, ώστε να συμβάλετε στο περιβάλλον. Μην ξεχάσετε να ανακυκλώσετε τις παλιές, προς αντικατάσταση συσκευές.

Ποιο είναι το ενεργειακό αποτύπωμά σας;