Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Τα έξυπνα τηλέφωνα είναι κομμάτι της ζωής όλων μας και παρέχουν κάθε είδους λειτουργία. 

Συγκεντρώσαμε τις δημοφιλέστερες δυνατότητες των smartphone για να σιγουρευτείτε ότι τις αξιοποιείτε με τον βέλτιστο τρόπο.

   
Ανακαλύψτε τις λειτουργίες των smartphone 1

Φωτογραφική μηχανή

Οι φωτογραφικές μηχανές των κινητών πλέον είναι εξαιρετικής ποιότητας. Όταν αγοράζετε συσκευή, εκτός από τα megapixel, ελέγξτε ότι έχει τον κατάλληλο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών. Μαζί με τις κάμερες έχει επίσης βελτιωθεί σημαντικά το λογισμικό επεξεργασίας. 

Παρά την επεξεργασία όμως, μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο παραπάνω για να βελτιώσετε τις ρυθμίσεις λήψης. Να θυμάστε ότι είναι πιο εύκολο για μια εφαρμογή να επεξεργαστεί τα σκούρα χρώματα παρά τα φωτεινά, γι’ αυτό να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα λήψης λίγο χαμηλότερα.

Ανακαλύψτε τις λειτουργίες των smartphone 1
Ανακαλύψτε τις λειτουργίες των smartphone 2

Έξυπνος εξοπλισμός γυμναστικής

Η συστηματική άθληση έχει αρχίσει να μπαίνει στη ζωή όλο και περισσότερων ανθρώπων. Τα σύγχρονα λογισμικά στα smartphone και τα έξυπνα ρολόγια βοηθούν στη στοχευμένη προπόνηση και σωστότερη ρύθμιση της διατροφής. 

Παράλληλα, οι δυνατότητες λήψης σφυγμών και καταγραφής των θερμίδων που καταναλώθηκαν κατά προσέγγιση βοηθούν στην καλύτερη κατανομή του χρόνου και στην καλύτερη απόδοση. Βρείτε τις κατάλληλες εφαρμογές άσκησης και διατροφής ανάλογα με τους στόχους σας.

Ανακαλύψτε τις λειτουργίες των smartphone 2
Ανακαλύψτε τις λειτουργίες των smartphone 3

Οργάνωση και προγραμματισμός

Η λειτουργία της υπενθύμισης στα κινητά έχει βελτιωθεί δραστικά. Πλέον, μπορείτε να προγραμματίσετε με ακρίβεια μέσα στη μέρα κάθε δραστηριότητα: από το πόσο νερό θα πιείτε και πότε μέχρι τις ώρες που κοιμάστε. 

Χάρη στη συνδεσιμότητα του κινητού με διαδικτυακά ημερολόγια μπορείτε να βλέπετε από το email της δουλειάς ακόμη και το προσωπικό σας πρόγραμμα.

Ανακαλύψτε τις λειτουργίες των smartphone 3
Ανακαλύψτε τις λειτουργίες των smartphone 4

Συνδεσιμότητα και Internet of Things

Σύγχρονες συσκευές με πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορούν πλέον να επικοινωνούν μεταξύ τους και να ελέγχονται όλες από το κινητό. Ο πιο εύκολος συγχρονισμός που μπορεί να γίνει είναι μεταξύ του υπολογιστή και του κινητού, μέσα από το προσωπικό email. 

Με το ΙoΤ, μία συσκευή μπορεί να ελέγχει την άλλη. Ειδικά στις συσκευές του ίδιου κατασκευαστή, το λογισμικό τους σας επιτρέπει να τις συνδέετε αυτόματα. Έτσι, στις περισσότερες έξυπνες τηλεοράσεις μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο ως τηλεχειριστήριο. 

Τα έξυπνα τηλέφωνα γίνονται ακόμα πιο χρήσιμα με την πρόοδο της τεχνολογίας. Φροντίστε να εκσυγχρονίζετε τη συσκευή σας ανάλογα με τις ανάγκες σας για να απολαμβάνετε όλες τις λειτουργίες ενός smartphone.

Ανακαλύψτε τις λειτουργίες των smartphone 4