Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ψυχαγωγία

XPLORE Entertainment Center

1%
στις αγορές σας

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή με αγορές εισιτηρίων και προϊόντων του XPLORE Entertainment Center στον 1ο όροφο του Golden Hall στο Μαρούσι.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε και online στο x-plore.gr.

Εξαιρούνται οι αγορές εισιτηρίων και προϊόντων για:

  • Ομαδικές και σχολικές επισκέψεις
  • Παιδικά πάρτι και άλλες εκδηλώσεις

Τι μπορείτε να κάνετε στο XPLORE

Το XPLORE προσφέρει δραστηριότητες για τα παιδιά και τους ενήλικες συνοδούς τους μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και εκθέματα σε 3 θεματικές ζώνες:

  • Science – μέσα από διαδραστικά εκθέματα, γονείς και παιδιά εξασκούνται με τις βασικές επιστημονικές αρχές και τις ανακαλύπτουν μέσα από την εμπειρία.
  • Adventure – δίνεται έμφαση στην εκμάθηση μέσα από το ευφάνταστο παιχνίδι.
  • Oceans – το πρώτο ενυδρείο της Αθήνας προσφέρει μια γεύση από τον απέραντο κόσμο του βυθού με περισσότερα από 2.000 ψάρια σε 19 εντυπωσιακές δεξαμενές, όπως καρχαρίες, σαλάχια και ιππόκαμποι και πολλά άλλα.

Επιπλέον, το XPLORE Play διαθέτει χώρο παιχνιδιού για παιδιά κάτω των 5 ετών.

Όραμα

«Είναι ένας μοναδικός χώρος φαντασίας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης που προσφέρει βιωματικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια! Στόχος του XPLORE είναι να κάνει τη μάθηση και τη γνώση πιο συναρπαστικές από ποτέ!»

Για το XPLORE

Το XPLORE Entertainment Center είναι ένας πρότυπος χώρος ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης 4.500 τμ ειδικά σχεδιασμένος για όλη την οικογένεια.

Μικρά και μεγάλα παιδιά παίζουν, ανακαλύπτουν και μαθαίνουν με τον πιο διαδραστικό και δημιουργικό τρόπο μαζί με τους γονείς.

Τα διαδραστικά εκθέματα των 3 θεματικών ζωνών Science, Adventure και Oceans ενθαρρύνουν τη βιωματική και ενεργή μάθηση.

Μέσα από δραστηριότητες διερεύνησης και ανακάλυψης, τα παιδιά εκπαιδεύονται στην επίλυση προβλημάτων, μαθαίνουν να συνεργάζονται και απολαμβάνουν το ελεύθερο παιχνίδι σε ένα ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον.