Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Μη κερδοσκοπικές οργανώσεις

Χαρισμάθεια

5%
στις αγορές εισιτηρίων online

Κερδίζετε ευρώ €πιστροφή από τις αγορές εισιτηρίων για το TEDxKids@Ilissos 2019 που διοργανώνει η Χαρισμάθεια.

Αγορές με €πιστροφή κάνετε online από το tedxkidsilissos.com.

Η πρωτοβουλία TEDxKids@Ilissos 2019

Η Χαρισμάθεια σχεδιάζει το TEDxKids@Ilissos 2019 που είναι η πρώτη ελληνική TEDx μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για παιδιά που θα παρουσιάζεται κάθε χρόνο στην Αθήνα. Στόχος της εκδήλωσης είναι να γίνει μέρος της TEDx κοινότητας και να αποτελέσει δυναμική πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών για τα παιδιά (Ideas Worth Spreading for Kids).

Όραμα

Η Χαρισμάθεια οραματίζεται μια εκπαίδευση που απευθύνεται σε κάθε παιδί ξεχωριστά και καλλιεργεί τις δεξιότητές του, όπως τη δημιουργικότητα και την κριτική σκέψη του, ώστε να φτάσει στο απόγειο των δυνατοτήτων του.

Στόχος του είναι να φτιάξει ένα σχολείο όπου κάθε παιδί θα βρίσκει χώρο έκφρασης, θα αναπτύσσει τις δεξιότητές του, θα παίρνει γνώσεις και θα καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες του.

Για τη Χαρισμάθεια

Από το 2012 μια μικρή ομάδα ανθρώπων αποφάσισε να αλλάξει το παράδειγμα στην εκπαίδευση και να κάνει το όραμά της πραγματικότητα. Έτσι δημιουργήθηκε η Χαρισμάθεια.

Από τότε η Χαρισμάθεια έχει να δώσει μικρά και μεγάλα παραδείγματα εκπαίδευσης που ακουμπάνε τις καρδιές των παιδιών, των δασκάλων, των γονιών και μεταμορφώνουν τα σχολεία.