Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Χαλιά / Μοκέτες / Καθαριστήρια

Βιοκαρπέτ

3%
στις αγορές σας στα καταστήματα

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στα καταστήματα Βιοκαρπέτ.

Δεν μπορείτε να κάνετε online συναλλαγές με €πιστροφή.

Προϊόντα

Το δίκτυο καταστημάτων Βιοκαρπέτ σας προσφέρει προϊόντα, όπως:

  • Χαλιά
  • Μοκέτες
  • Φλοκάτες
  • Λευκά είδη
  • Ταπετσαρίες

Όραμα

«Να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο επίπεδο ζωής για τον άνθρωπο, τόσο ποιοτικά όσο και αισθητικά. Υλοποιούμε συνεχώς ιδέες και δημιουργούμε προϊόντα προς όφελος του ανθρώπου με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας του προσωπικού και επαγγελματικού χώρου και τη δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος διαβίωσης, όπου κυριαρχούν η αισθητική, η ασφάλεια, η ποιότητα και η εργονομία.».

Για τα καταστήματα Βιοκαρπέτ

Η Βιοκαρπέτ σήμερα αποτελεί την κορυφαία ελληνική βιομηχανία παραγωγής χαλιών, φλοκάτης και μοκετών και είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στον τομέα εμπορίας χειροποίητου χαλιού.

Τα τελευταία χρόνια η Βιοκαρπέτ έχει εξασφαλίσει επώνυμες συνεργασίες με οίκους του εξωτερικού (Disney, Pierre Cardin, Cacharel). Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του ισπανικού οίκου ΚΑ International, που διαθέτει προϊόντα όπως υφάσματα επιπλώσεων, κουρτίνες, ριχτάρια, ψάθες, διακοσμητικά και έπιπλα.

Έχοντας πλέον μια ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων κλωστοϋφαντουργίας, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον χώρο των δαπέδων με την εμπορία ξύλινων πατωμάτων (εσωτερικού & εξωτερικού χώρου) και στον τομέα του οικιακού ιματισμού με τα προϊόντα της Biokarpet Home.