Ο απόλυτος σεβασμός στην πολύ καλή πρώτη ύλη. Άψογη σχάρα κι ακόμα πιο άψογο τηγάνι, από τη μαστόρισσα Κούλα Τομπζή, σύζυγο του Τάσου, που καταφέρνει να σερβίρει τα ψάρια απέξω τραγανά, στεγνά και μέσα να κρατάνε τους χυμούς τους, σα να μην έχουν καν περάσει από τηγάνι. Η κουζίνα της είναι απλή, τόσο απλή που σε κερδίζει από την πρώτη κιόλας πιρουνιά της μερακλίδικής μελιτζανοσαλάτας της, από το ιδανικό βαθμό αχνίσματος των θαλασσινών, από τη βαθιά γεύση που έχουν τα λιτά βραστά της χόρτα, τα οποία αρτύζει πάντα με τόσο ακριβώς ελαιόλαδο, που εύκολα θα νόμιζες πως τα περίχυσε με δοσομετρητή. Και ως επίλογος εξαιρετικά γλυκά του κουταλιού. Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2015.