Τα PRINCE OLIVER στην €πιστροφή | Eurobank
Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ένδυση

PRINCE OLIVER

3%
στις αγορές σας στο κατάστημα του Avenue Mall
Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή στο κατάστημα PRINCE OLIVER στο Avenue Mall που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή.

Τα προϊόντα των PRINCE OLIVER

Στα καταστήματα PRINCE OLIVER βρίσκετε ό,τι χρειάζεστε για να καλύψετε τις ανάγκες σας, όπως:

  • Γυναικεία και ανδρική μόδα
  • Παπούτσια, τσάντες και ζώνες
  • Γυαλιά ηλίου και ρολόγια

Τα προϊόντα των Prince Oliver έχουν τη δική τους ενδυματολογική φιλοσοφία: new classic γραμμές, urban chic διαθέσεις, formal σχεδιασμός και trendy στοιχεία.

Η διαχρονική κομψότητα φλερτάρει με τις casual προσεγγίσεις και το αποτέλεσμα είναι neat total look, ισχυρό στιλ και δεδομένη ποιότητα.

Όραμα

Μέσα από επενδύσεις και επιλογές στο κομμάτι της επικοινωνίας καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό brand name συνώνυμο του στιλ, της ποιότητας και της διακριτικής πολυτέλειας για τον άντρα του σήμερα.

Η εταιρεία Prince Oliver καλύπτει το ενδυματολογικό στιλ του άνδρα στον επαγγελματικό του χώρο, με στόχο την αυθεντικότητα και την καθημερινή άνεση.

Για τα PRINCE OLIVER

Η PRINCE OLIVER αποτελεί μία από τις ηγετικές εταιρείες στο χώρο της ένδυσης. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στον Πειραιά το 1984.

Μέσα σε διάστημα λίγων ετών κατόρθωσε να δώσει μια δυναμική ώθηση στον χώρο του ανδρικού ενδύματος, προσεγγίζοντας τον Έλληνα καταναλωτή με ποιοτικές και σύμφωνες με τη διεθνή μόδα προτάσεις ένδυσης.

Το 2005 η εταιρεία GROUPPO PAOLONI LTD, μια από τις δυνατότερες εταιρείες ένδυσης στην Ιταλία με εργοστάσια σε Ιταλία και Ρουμανία, εισήλθε στο GROUP PRINCE OLIVER και κατέχει αρκετές από τις μετοχές της.

Σήμερα διαθέτει 15 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.