Επιλέξτε γλώσσα Top Menu Main Menu Extra Button Menu Page Contents Footer Αναζήτηση

Ψυχαγωγία

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

1%
στις αγορές σας

Κερδίζετε και εξαργυρώνετε ευρώ €πιστροφή αποκλειστικά για τις παιδικές παραστάσεις του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ στο Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ.

Δεν μπορείτε να κάνετε online συναλλαγές με €πιστροφή.

Οι υπηρεσίες του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ

Στο Θέατρο ΓΚΛΟΡΙΑ (Ιπποκράτους 7, Αθήνα) απολαμβάνετε παιδικές θεατρικές παραστάσεις του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ. Συγκεκριμένα, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις:

  • «Ο Κατακλυσμός», μία μουσικοχορευτική παράσταση για παιδιά με θέμα τον κατακλυσμό του Νώε. Βασίζεται σε μία καινοτόμο προσέγγιση στο θέμα, καθώς αφηγείται την ιστορία από την πλευρά των ζώων. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση των παιδιών στη φύση και τα ζώα.
  • «Jazz for Kids: Η Ιστορία ενός Ρυθμού», ένα ταξίδι στη μουσική της jazz που έχει ως στόχο να εξοικειώσει τα παιδιά με το ρυθμό και την ιστορία της ως αλληλέγγυο, πολυπολιτισμικό και αντιρατσιστικό μέσο. Παρουσιάζεται για τρίτη χρονιά.
  • «Οι Τρεις Κοσμοναύτες», μια διαδραστική θεατρική παράσταση για παιδιά από 4 ετών και πάνω. Με βάση το ομώνυμο παιδικό βιβλίο του διανοητή, συγγραφέα και εκπαιδευτικού Ουμπέρτο Έκο, έχει ως θέμα τη διαφορετικότητα, τη συμφιλίωση και την αλληλεγγύη.
  • «Ο Τάκης Τεταρτάκης και οι Φίλοι του», ένα έργο που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (2 ετών και άνω). Στόχος του είναι η εξοικείωση των παιδιών με τις μουσικές έννοιες και την ανάπτυξη της μουσικής τους αντίληψης.
  • «Οι Ιστορίες της Οδέττης, της Μάγισσας των Παιχνιδιών», ένα κωμικό μιούζικαλ με χορό, μιμική, θέατρο και ακροβατικά. Κινητοποιεί τα παιδιά και τα ενεργοποιεί να συμμετέχουν.
  • «Φιλάργυρος» του Μολιέρου, ένα διαχρονικό σατιρικό έργο που προσεγγίζει πανανθρώπινες αξίες και στηλιτεύει τις ανθρώπινες σχέσεις με χιουμοριστικό αλλά παράλληλα εκπαιδευτικό τρόπο.

Όραμα

«Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας που προάγει τις Τέχνες, τα Γράμματα και τον Πολιτισμό. Στόχος της είναι να αντιμετωπίζει κάθε παιδί ως μοναδικό».

Για το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ιδρύθηκε το 2006.

Η κύρια δραστηριότητα του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ είναι η παραγωγή και εκτέλεση βιωματικών προγραμμάτων, φιλοξενώντας κάθε χρόνο περίπου 70.000 παιδιά.

Από το 2017 διοργανώνει υψηλού επιπέδου θεατρικές παραγωγές που απευθύνονται σε παιδιά 2 έως 16 ετών. Οι παραγωγές μας  διακρίνονται για τις καλές κριτικές, την υψηλή αισθητική και τον έντονο εκπαιδευτικό χαρακτήρα τους.

Τηλέφωνο: 2103647200
Email: info@politistikoparko.com